Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen fétiseitek vannak?
Figyelt kérdés
Nekem sportszár, és nektek?2017. márc. 29. 18:50
1/7 anonim válasza:
Alkar; erosen es szorosen. Ing. Katona ruha, autoszerelos-koszor ruha, SS tiszt ruci, Feher atleta ruha. A fiunak legyen labfetise, ez a fetisem.
Kulonos erzek a fizikahoz-matekhoz.
Hirtelen ennyi..de tuti joval tobb van
22L
2/7 anonim válasza:
Lábfétis és szubmisszív hajlam.
4/7 anonim válasza:
Imadom ,ha dominans es hatarozott pl jol leteper es megcsinaln x_x alkalmi partnerek eseteben nem ,de ha megbizok valakiben mindem mennyisegben szeretem a spermajat lenyelni izlelgetni stb szertem ha jpl megszopatnak kemenyen hatarozottan amugy meg szeretem a ferfi alosogatyakat folleg a boxereket es ha meg ehez egy szoros test parosul akkor vegem
5/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Domináns nő, aki szeret mezítláb lenni és fehér ruhában. Ebben 3 fétisem is benne van:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!