Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok! Nektek milyen fetiseitek vannak? Irjatok kort is. :D
Figyelt kérdés
Nekem:
- Alsonadrag (feszes boxer)
- Lab
- Honalj (szortelen)
- Meg talan ide tartozik, szeretem ha csikiznek (es mar egyszer mentem is igy el, lol)
19 :D
2016. dec. 13. 22:30
1/24 anonim válasza:
Én nem nevezném fétisnek de nagyon oda vagyok a női hasért, minimum annyira tetszik mint egy formás mell vagy fenék :D
2/24 A kérdező kommentje:
Hat de engem meleg sracok fetisei erdekelnek, mert en is azvagyok :D De azert koszi, jofej vagy hogy igy leirtad :D
2016. dec. 13. 22:38
3/24 anonim válasza:
amikor a fenekemet nyalja a párom... hmmm
4/24 A kérdező kommentje:
Nem rendelkeztek tulsagosan sok fetissel :(
2016. dec. 13. 22:48
5/24 anonim válasza:
Az én fétiseim olyan betegesek, hogy mindenki reflexből lenullázna, úgyhogy inkább nem is írom ki őket.
6/24 anonim válasza:
Hogy valaki felvegye videóra ahogy szopok. Ez fétis?
7/24 A kérdező kommentje:
Hat ha ez izgat meg inditja be a fantaziadat akk igen :D
2016. dec. 13. 23:00
9/24 A kérdező kommentje:
De en fiu vagyok.
Hogy lehet lanyokat megdugni, komolyan. Szerintem undorito a vagina. 🤢🤢
2016. dec. 13. 23:35
10/24 anonim válasza:
Alsógatya fétis nagyon durván. Vannak a suliban olyan srácok akiknek minden nap lecsekolom milyen alsó van rajtuk, ill a pink alsóktól meghibbanok annyira begerjeszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!