Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ti szerettek melegek lenni? Lennétek heterók?
Látva ezen az oldalon a rengeteg panaszkodó hetero férfit, hogy nem tudnak megfelelni a nők magas elvárásainak én egyre inkább örülök hogy meleg vagyok.
Szerintem nekünk könnyebb dolgunk van mert a nők általában a férfias, magas, izmos pasikat kedvelik, de a melegeknél sokan szeretik az alacsonyabb vékonyabb fiúkat is, így ők is találhatnak párt, míg az ugyanilyen heteró fiúk nem igazán találnak nőt.
Nálunk nem akkora gond a farokméret se mert ha valakinek kisebb akkor max passzív lesz vagy nem szexel análisan.
Összegezve én szeretek meleg lenni és semmi pénzért nem lennék heteró. Ti hogy vagytok ezzel?
22/f/m
Te biztos, hogy meleg vagy?
A meleg férfiak jó részének szintén magasak az elvárásaik. (Még akkor is, ha ők maguk sem ugorják át a szintet, amit mástól elvárnak.)
Az pedig, hogy valaki passzív lesz, nem a farokméretén múlik.
Szóval én úgy látom, hogy te vagy nem meleg vagy...vagy valami olyan rohadt jól kinéző pasi vagy, hogy nem látsz ki a rózsaszín fátyol mögül. Valamelyik.
Ez hülyeség a melegeknél tapasztalatból mondom sokkal,nagyobb az elvárás mint a heteroknál ,sokkal inkább mennek a külsőségekre mint bármi másra nagyon felszínesek sok esetbe,tehát sokan a tökéletes álom adoniszra vadásznak és nehezen adnak lejeb az elvárásaikból,igényekből és inkább maradnak egyedül.
Most ne arról beszéljünk aki egyéjszakás kalandot keres vagy biszexuális mert nekik nem túl nehéz megfelelni(tiszt. kivétel) én egy olyan melegre gondoltam a mondandómban aki mondjuk tartós, monogám kapcsolatot keres.
EZ hülyeség. A legtöbb meleg pont hogy az esztétikus szép férfitestet szeretik. Ne az amcsi sorozatokból indulj ki, ahol a melegeket totál hetero személyiségűnek ábrázolják.
A nők pont hogy bele tudnak szeretni rondább dagibb csávókba is. Vagy full átlagosba, mert a nőknél még inkább fontosabb a belső bizalom, szeretet, szerelem, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!