Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek is ki vannak tömve?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is ki vannak tömve?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy a beállított modell képeken a férfiaknak elég nagy "csomagja" van. Bevallom eddig 0 férfit láttam alsóban közelről, de szerintem ez kamu, hogy nekik olyan nagy a valóságban lankadtan. Jó hogy nem már a térdéig ér... :D

Pár példa kép:

[link]

Amiket akartam mutatni, azokat most nem találtam, de már több képet láttam, ami szerintem nem valós. Talán ti is tudtok ilyen képeket mutatni.

2017. márc. 22. 23:16
 1/8 Ramone ***** válasza:
85%

Nem biztos hogy ki van tömve azt a nők szokták a melltartojukkal :D

Ez csak szimplán photoshop vagy tényleg nagy farkuk van... Mondjuk én sosem vennék fel tangát de ha valaha ilyen szutyokba kellene prèselődnöm akkor lehet nekem is így nézne ki fèlmerev állapotban :D

2017. márc. 22. 23:20
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
De gusztustalan. A gatya szabása miatt is nagynak látszik, meg persze vannak ott felszopólányok a fotózás előtt.
2017. márc. 22. 23:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs kitömve, rajtam is így állna ez a gatya.
2017. márc. 22. 23:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyannak néz ki ami igazi, de gyakran raknak bele olyan dolgot amitől nagynak nézz ki, pl AC-s alsóknál, bár ott sem feltétlenül a méret hanem a rendezettség miatt.
2017. márc. 22. 23:48
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
Dehogy van kitömve! Nekem is látványos a csomagom mert hús dákóm van, csak én nem lógva hanem jobbra fel hordom az alsógatyába
2017. márc. 24. 04:55
 6/8 anonim ***** válasza:
95%
2-es: miért lenne gusztustalan? Valaki féltékeny, mert apró a pcsöcse.. :D
2017. márc. 24. 18:17
 7/8 A kérdező kommentje:
Jó, ez lehet pont igazi, de vannak gyanús képek. :D Biztos vannak nagyobb méretek is, és az is lehet, hogy tényleg kicsit "merevítik", hogy nagyobbnak tűnjön. A photosoppal nem tudom lehet-e ilyet. :D
2017. márc. 25. 21:10
 8/8 A kérdező kommentje:

Várjatok, most eszembe jutott az a Justin Bieberes kép. :D

[link]

2017. márc. 25. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!