Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meleg?

Figyelt kérdés
Na szóval az van, hogy van egy osztálytársam akivel ebben a tanévben elkezdtünk közeledni egymáshoz. Iskolában folyton együtt vagyunk ha van közös óránk, csomószor van tapi, csipkelősés. Sokszor ülünk úgy, hogy a lábaink összeérnek, van amikor elkezdjük egymás kezét fogni. Sokszor van, hogy én is tapizom az izmait, mivel nagyon jól néz ki, szép kidolgozott teste van. Volt már egy párszor, hogy a fenekére is rámarkoltam. Még sose volt semmilyen kapcsolata lánnyal, nem is szokott csajozós témáról beszélni, van hogy felhozom neki, hogy miért nem dug meg egy-két csajt, mivel vannak rá akadva, van aki át is hívta dugni, de nemet mond mindenkinek. Volt már többször is, hogy szünetben az ölembe ült mert a padon már nem volt hely, én ekkoris végig fogdostam. (Van amikor én, van amikor ő kezdeményez) Nagyon zárkózott személyiség, senkinek se mond el semmit, olyan mintha nem szeretné ha bárki is megismerné. Az is előfordult már, hogy rámszólt, hogy ne taperoljam mar, de közben ő is csinálja. Szokta mondani, hogy találkozna velem meg ilyenek, e még egyszer se jött össze iskolán kívül. Ha interneten beszélunk néha írja, bogy te vagy a legfontosabb meg értem bármit, meg legjobb barát, de nemtudom eldönteni, hogy szórakozik e. Volt, hogy feljött a melegekre a téma és nagyon elutasítóan beszélt róluk. A jó bárátaim tudják rólam, bogy homoszexuális vagyok, az osztályból is kb 5-6 ember, de neki nem merek megnyílni, annyira félek az elutasítástól. Nagyon bejön, konkrétan már teljesen szerelmes vagyok belé, bármire képes lennék érte. (Megpróbáltam gyorsan mindent leírni, bocsi ha kicsit zagyva lett; várom a tanácsokat.:)

2017. márc. 22. 23:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%
Szia :) ne legyél benne biztos! Én is hasonló helyzetbe voltam. Szinte hogy meg nem csókolt sokszor. Én bele estem. Ő meg össze jött egy lánnyal. Így minden kapcsolat megszakadt közöttünk. A mai fiatalok többségének ez a viselkedési stílusuk. Persze lehet rá esély.. De a lehető leg óvatosabban kezeld a helyzetet.
2017. márc. 25. 13:55
 12/15 anonim ***** válasza:
87%

Lehet le leszek pontozva...

Ne éldd ebbe bele magad. Ha meleg\biszex és nem fogadja el magát, nem fog pozitivan reagálni, ha elmondod meleg vagy. Hidd el egy férfi nehezen viseli az elutasítást, főleg ha a melegsége miatt van. Ha keres eg, barátnőt, azért hogy leplezze a melegségét nem lesz olyan közetlen veled. Iszonyatos megjátszásokba mennek bele az öngyűlölő melegek, azért hogy a látszatott fenn tartsák. A melegség nem elfogadott, csak ciki lett homofóbnak lenni, ezért én azt javaslom hogy ne álmodozz róla.

2017. márc. 29. 08:57
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer a dozsóba lejött egy olyan srác, hogy a látványtól elállt a lélegzetem is. Pár hét alatt összehaverkodtunk, szeretett velem küzdeni. Gyakran volt kemény merevedése, jól éreztem a földharcban. Már éppen coming outolni akartam, mikor ahogy jött, úgy el is tűnt.

Rá egy évre egy külföldi nyaraláson futottunk össze. Lelkesen megölelgetett és invitált egy italra. A barátnőjét várta éppen egyetemi vizsgájáról visszatérni. Nagy örömmel idézte fel a közös edzéseket, aztán a vidámból átváltott töprengőbe.

- Éreztem én, hogy nem vagyok közömbös számodra. De a karrierem szempontjából nem mehetek bele fiús kalandokba, mert az nálunk biztonsági kockázatot jelent. Sokszor felizgultam tőled, mert fiúba éppen az esetem vagy. És láttam, hogy néha majd felfalsz a tekinteteddel. Erotikus álmodozás közben sokszor szeretkeztem veled. És nagyon sajnálom, hogy a valóságban soha nem tudjuk megvalósítani...

2017. ápr. 3. 15:26
 14/15 anonim ***** válasza:
92%
Na, mi lett, elmondtad neki? :)
2017. máj. 1. 20:04
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
13: :-S
2017. máj. 10. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!