Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meleg?
Lehet le leszek pontozva...
Ne éldd ebbe bele magad. Ha meleg\biszex és nem fogadja el magát, nem fog pozitivan reagálni, ha elmondod meleg vagy. Hidd el egy férfi nehezen viseli az elutasítást, főleg ha a melegsége miatt van. Ha keres eg, barátnőt, azért hogy leplezze a melegségét nem lesz olyan közetlen veled. Iszonyatos megjátszásokba mennek bele az öngyűlölő melegek, azért hogy a látszatott fenn tartsák. A melegség nem elfogadott, csak ciki lett homofóbnak lenni, ezért én azt javaslom hogy ne álmodozz róla.
Egyszer a dozsóba lejött egy olyan srác, hogy a látványtól elállt a lélegzetem is. Pár hét alatt összehaverkodtunk, szeretett velem küzdeni. Gyakran volt kemény merevedése, jól éreztem a földharcban. Már éppen coming outolni akartam, mikor ahogy jött, úgy el is tűnt.
Rá egy évre egy külföldi nyaraláson futottunk össze. Lelkesen megölelgetett és invitált egy italra. A barátnőjét várta éppen egyetemi vizsgájáról visszatérni. Nagy örömmel idézte fel a közös edzéseket, aztán a vidámból átváltott töprengőbe.
- Éreztem én, hogy nem vagyok közömbös számodra. De a karrierem szempontjából nem mehetek bele fiús kalandokba, mert az nálunk biztonsági kockázatot jelent. Sokszor felizgultam tőled, mert fiúba éppen az esetem vagy. És láttam, hogy néha majd felfalsz a tekinteteddel. Erotikus álmodozás közben sokszor szeretkeztem veled. És nagyon sajnálom, hogy a valóságban soha nem tudjuk megvalósítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!