Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A fiúk kevésbé félnék az análtól?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk kevésbé félnék az análtól?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, bogy a lányok nagy része nem is engedi az anált, mert nagyon fáj nekik, stb...viszont itt olvasgatva sok fiú számol be arról, hogy milyen kellemes volt az egész, picit fájt, hamar hozzászokott. Ez összefüggésben állhat, azzal, hogy a pasiknak a prosztatáját ingerlik közben? Vagy miért lehet?
2017. márc. 21. 14:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt.

Másrészt meg a fiúknak nincs vaginájuk, így az egyetlen használható lyuk a testükön a végbélnyílás.

2017. márc. 21. 14:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezen még nem gondolkoztam. Én egyáltalán nem féltem az análtól.
2017. márc. 21. 15:09
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

Sztem a csajok is csak azért félnek mert behülyítik őket.

Ha figyelmesen csinálják neked akkor nem fog fájni meg aztán meg is lehet állni.

Habár sztem sok férfi van aki kiugrana az ablakon ha a barátnője kisújjal is a fenekéhez érne. De ez is csak azért van mert h "b .zis". És aki nem érzi magát elég férfiasnak alapból (kisebbségi komplexus) vag ylátens meleg az nem fogja engedni nehogy az egoját tönkretegye ez az amúgyis teljesen sztereotip gondolat.

Aki viszont kicsit felvilágosultabban áll a szexhez, azt foglalkoztatja a gondolat, hogy milyen lehet a prosztatamasszázs, vagy prosztata orgazmus. Emiatt próbáltam ki én is és az biztos h megérte levetkőzni a gátlásokat mert leírhatatlanul jó dolog.

24/F

2017. márc. 21. 18:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem dildoval kényeztetni az ánuszomat. F/29
2017. márc. 22. 13:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én utálom az anális dolgokat. Viszont szopni és szopatni imádok !
2017. márc. 25. 15:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az első megdugásom alkalmilag történt. Nem sokat adtunk az előkészületre. Szinte tágítás, síkosító nélkül hatolt be a partnerem. Eleinte egy kicsit fájt maga a behatolás, de amikor már benn volt élveztem, ahogy mozgott bennem. Az meg a legjobb volt, hogy érezhettem, hogy megremegett, és belém lőtte a tárat.

Azóta se nagyon kell síkosító, hacsak nem valami 20/5-ös, vagy még nagyobb a szerszám.

2017. márc. 26. 23:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert nekünk nincs más lyukunk, ilyen egyszerű. A nőknek meg van vaginájuk.
2017. júl. 8. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!