Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok. Mi a minimál életkor nálatok?
Figyelt kérdés
Hány éves kortól lehet valakinek esélye nálatok? A saját korotokat is írjátok légyszi.2017. márc. 19. 08:02
11/24 anonim válasza:
Nem vagyok meleg, de min. 14 évessel kipróbálnám.
26 vagyok
14/24 anonim válasza:
Minimum 14 és max 22-vel próbálnám ki.
15/24 anonim válasza:
Minimum 16, de eddig csak 24-32 évesekkel voltam... de amúgy nem a kor -, hanem az érettség a fontosabb...18/f
16/24 anonim válasza:
Minimum életkor kérdése nehéz. Vannak 14-15 éves Fiúk, akik mondjuk fejletebbek testileg, de máshogy még nincsenek a határon, hogy szexuálisan érettek lennének
25 éves vagyok, minimum 16 éves legyen a srác
20/24 anonim válasza:
18-30 nálam az optimális tartomány. Persze, pluszminusz 1-2 év belefér, de azért eléggé ódzkodok attól, hogy mondjuk egy 15-16 éves sráccal járjak (mármint, azért a legtöbb kamasz inkább csak az idegeimre megy...)
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!