Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki alacsony az elgondolkodik azon, hogy inkább meleg lesz? Van itt olyan aki az alacsonysága miatt lett meleg?
170 cm vagy az alattiakra gondolok. Mivel alacsony lett így inkább ráerőlteti magára, hogy meleg lesz...mivel így nem igen fog számtani a magassága.
Nőknél alapból ki van zárva...minek sérüljön lelkileg ?
szóval maradnak a férfiak.
milye nmagasak vagytok ? Korotok ?
A magasság pont nem egyenlő a "mássággal"
én 14 évesen 190 magas vagyok és meleg.
8: "167 cm vagyok, fősulis diplomám van matematika-tesi szakon, 73 kg vagyok nagyon izmos és kigyúrt, jól öltözött, stílusos, elegáns. Jó dumás, tökös, magabiztos férfi vagyok már úgy általában a nőkkel."
Mesélj még...
Vicces elkepzeles.
A magassagnak es a melegsegnek semmi koze egymashoz
183 cm vagyok es meleg.
Igen ez jó kérdés. Én is sajnálom az alacsonyakat. Mármint aki heteró. Egyszerűen az ember nem tud úgy nézni rájuk hiába gyúrja ki magát, stb.
Én NAGYON vékony vagyok de 180cm. És bi. De egységesen látom, hogy alacsonyként nehéz lehet. Bár én pl csípem az alacsony fiúkat. Dugnivalók :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!