Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Felnőtt férfiak is tartanak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt férfiak is tartanak hokimeccseket?

Figyelt kérdés

Olyasmit, amit a kollégiumokban, laktanyákban szoktak a srácok, hogy versenyt maszturbálnak egymás előtt. Pl. a munkahelyi wc-ben, uszodában stb..

És ezeken ki győz? Aki elsőnek elélvez vagy aki folyamatos fitymahúzogatás mellett a legtovább bírja? Ugye a későbbi szexnél ez utóbbi lenne az egészséges, de a versenyszellem meg az előbbit kívánná meg. Esetleg van valakinek tapasztalata is e téren?

2017. febr. 26. 13:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
14%

Dehogy nem tudom!

Csak ilyen gusztustalan kérdésre mi a fenét lehet válaszolni? :D

2017. febr. 27. 16:46
 12/21 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz normálisan válaszolni, akkor kotródj innen, majd jön más, akinek esze is van. Idióta sügér, máshol vetíts!
2017. febr. 27. 16:48
 13/21 anonim ***** válasza:
14%

Pedig normálisan válaszolok!

Nem vagyok provokatív!

2017. febr. 27. 17:03
 14/21 anonim ***** válasza:
8%
Amugy most nezem ez a homoszexualitas. De itt dumalsz de neked vannak ilyen ferde hajlamaid, hogy csoport faxveresre izgulsz 😂
2017. febr. 27. 17:09
 15/21 A kérdező kommentje:
Akkor meg mit keresel itt? Rejtett hsz vágyaid vannak? :o)
2017. febr. 27. 18:04
 16/21 anonim ***** válasza:
9%
Kategóriát nem néztem, csak a kérdésre mentem rá, de megyek is, izzik itt a levegő :D
2017. febr. 27. 18:14
 17/21 A kérdező kommentje:
Igen, tiszta véletlen lehetett. Előfordul. (Ja, nem.) Inkább bukj a farkamra, legalább tele lesz a szád, és addig sem beszélsz hülyeségeket...
2017. febr. 27. 18:46
 18/21 anonim ***** válasza:
7%
Mit dumálsz te ki ratyi? :D Nincs bajom a melegekkel, de te inkább húzd meg magad amíg egy fasztól élvezel, te evolúciós zsákutca..
2017. febr. 27. 18:52
 19/21 A kérdező kommentje:
Anyukád nem tanított meg szépen beszélni? Mosd ki a szád szappannal, mielőtt hozzám beszélsz. :o)
2017. febr. 27. 19:02
 20/21 anonim ***** válasza:
14%

Dehogynem!

Muterom mindig arra nevelt, hogy szépen, kulturáltan beszéljek!

Szerintem te vagy az, kérdező, aki nem tud normálisan beszélni, csak csattogsz, puffogsz, trágárul beszélsz!

Nem tudod magad modorálni!

Attól, hogy "búza" vagy, nem illene alpári stílusban beszélned!

2017. febr. 28. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!