Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív fiúk hogy lehet hogy többféle srác tetszik nektek? 18/f
Bocsáss meg nem állítottam, hogy megakarnád csalni.
Csak azt nem értettem, ha már egy éve együtt vagytok akkor ezek szerint csak elfogadott és úgy szeret, ahogy vagy tehát nem értettem, hogy akkor mégis miért pont most kezdenél el ezen pattogni, hogy bejössz-e neki.
Bocsánat de valami nincs nálad rendben és rosszakaró ember lehetsz a megnyilvánulásod alapján...
Nem pattogok olvasd el az értelmesen megfontolt válaszaim értem hogy többféle ember tetszhet leírtam te pattogsz és borzalmasan undorító vagy vedd észre magad...
Persze, nekem sincs kimondott "zsánerem" csak annyi, hogy vékony legyen és helyes arcú :)
27/F
Hidd el mindenki más:) Én már olyan eltéréseket is láttam hogy egy full vékony fiú a kövér 100+ra bukott. Ő pedig volt vagy 60 kiló. Szóval lehetnek brutál nagy eltérések akár életkorban vagy külsőben.
17/f
Nekem épp te jönnél be :D
Nekem csak a tőlem fiatalabb, vékony, szőrtelen fiúk jönnek be.
26F Szabolcs megye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!