Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a lehető legoptimálisabb megoldás ha valaki legközelebbi barátja szemtől szemben azt mondja hogy ő nem barátként tekint a másikra?
Figyelt kérdés
Hát ez igazából hosszú történet, de a lènyeg hogy nem kifejezetten régi a barátság viszont elèg gyorsan meglett a jó viszony, lelki társaknak voltunk egymásnak, és egyre több mindent csináltunk együtt - sport, szórakozás szinte minden. De most a napokban konkrétan közölte hogy többet érez irántam. Igen voltak előjelek, én sem vagyok egy szent ember, de így kimondva nyíltan kicsit mellbevágott. Volt valaki hasonló szituációban? Van egyáltalán értelmes megoldás? 20F2017. febr. 19. 07:05
1/2 anonim válasza:
3. Attól még, hogy valaki ezt elmondja, nem kell vele szexelni. Elég normálisan közölni, hogy téged ez nem izgat.
Nem értem, hogy miért kell ilyen agresszívan hozzáállni.
2/2 anonim válasza:
Mekkora taplók vagytok, komolyan.
Kedves kérdező, ha te is érzel iránta valamit, akár egy ici picit több vonzalmat mint barátság, próbáljátok meg. Persze nem rögtön durr bele, de mondjuk menjetek el randizgatni, hátha lehet belöle több.
Ha nem érzel többet, mondd meg neki kerekperec mi a szitu, de persze kedvesen, és éreztesd vele hogy nem ítéled el és támogatod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!