Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen fiúkat szerettek?
Figyelt kérdés
Én szeretem a magas,barna hajú,szemű fiúkat.
Szintén ha fiatal,és helyes.
Inkább a fiatalok jönnek be.Ti hogy vagytok ezzel?Nektek milyen az ideális?
#kiváncsiság #pasi ideális.
2017. febr. 12. 17:46
12/14 anonim válasza:
Külsőleg vékony, nem túl magas, helyes arcú, belsőleg kedves, romantikus és értelmes :)
27/F
13/14 anonim válasza:
Külső:
Cuki bociszemek vagy fekete vagy sötétbarna vagy zöld szőke vagy világos barna haj.nálam magasabb erős.nálam idősebb (1hónap is elég)ne legyen dagadt.és engem elbűvöl a ravasz mosoly
Belső:jó ha okos(tantárgyakból nem másik módon értve) de nem muszály vicces cukiiii jófej kedves ha beszólnak nekem vagy bármi az nála alap hogy megvéd (bár az osztálytársaim eléggé félnek tőlem) hagyja hogy ölelgessem 😍 és nagyon de nagyon fontos hogy sose de sose beszél úgy más lányokkal hogy abból lesz valami
14/14 anonim válasza:
En kek szemu vilagosbarna haju vagyk szoval nekem szoke/ vilagosbarna haj kek szemmel 😊😊 nyiregyhaza kornyeken mondjuk orulnek ha lenne valaki😄 15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!