Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen származású fiúkat részesítetek leginkább előnyben?
Nekem a fehérek imponálnak, ami logikus, mert abban aki hasonlóan néz ki, mint mi, jobban megbízunk.
Azt így nem tudom megmondani, hogy pl magyar pasik, mert vannak helyesek és csúnyák is. Nekem a "nagyon európai" pasik jönnek be
Mármint a fehéreknek megvan az az orrtípusuk, ami nem túl kicsi és nem is lapos, mint a feketéknek.(bár én személy szerint kedvelem a kicsit hosszabb orrú pasikat) Most végigsorolhatnám a fehér pasikra jellemző jegyeket, de gondolom értitek...
Nem tudom, kivel hoz össze a sors, de ázsiaival nem tudnám elképzelni egyáltalán -túl "nemtelenek"- és feketével is csak, ha megvan már viszonylag korán a kémia, de arra se látok nagy esélyt.
A latino fiúkból vannak olyanok akik bejönnek, a romák meg az indiaiak esélytelenek. Az indiánoknak érdekes az arccsontuk...nem tudom. Nem csúnyák, de mégis furcsák.
De tudjátok: A szerelem vak.
20/f
Alapvetően európai, de sok ázsiait is szépnek találok.
Kedvelt típusom még az Észak-Amerikai őslakos/európai félvér. A Latin-Amerikai Mestizók nem jönnek be (mivel azok inkább mediterrán európai vérrel bírnak), de valamiért a Kanadai/USA-i variációjuk sokszor szép pasikat eredményez. Talán azért mert az indiánok alapvetően szép-arcúak, csak az orruk nem jön be, amit az európai vér gyakran korrigálni tud.
Ha csak a szexuális vágyakat nézem, akkor nálam a négerek viszik a pálmát, de ugyanúgy bejön minden egyéb rassz, amely sötét bőrű.
Ellenben az életemet csak fehér emberrel (s lehetőleg magyarral) tudnám elképzelni.
Én személy szerint jobban kedvelem az európai férfiakat, mint a távol keletieket. Nagyon férfiasnak találom a mediterrán országok lakóit (spanyol, olasz, görög és török is). De bejönnek a németek illetve a szláv népek is.
Feketéktôl viszont iszonyodom...Nem érdekel nekik mekkora van, a bőrszínűkkel nem tudok megbarátkozni.
Az ázsiaiak nekem nagyon kisfiúsnak tűnnek, nem tudnék velük kapcsolatot kialakítani. A megkeresésüket mindig elhárítom.
Tapasztalatom szerint sok európai meleg pasi így van ezzel.
A legjobb német haverom viszont a feketékre gerjed, én nem.
Sokszor látom, illetve tapasztalom, hogy a külföldi melegszaunákban (ahova rendszeresen járok, mivel nem Magyarban élek) az ázsiai illetve fekete pasik nem kellenek senkinek. Szegények ott szenvednek egész este, még sincs senki aki elmenne velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!