Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen származású fiúkat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen származású fiúkat részesítetek leginkább előnyben?

Figyelt kérdés
Értem ezt: ázsiai (ezen belül, japán, kínai, kóreai stb), olasz, mezei magyar :D csak hogy említsek egy párat. Ha meg mindegy, akkor meg mindegy :P
2016. okt. 4. 19:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Európai, ezen belül magyar, szláv, skandináv. A távol-keleti emberek szerintem gyönyörűek, de férfiként nem igazán tudok rájuk tekinteni, túl kisfiúsak, alacsonyak, vékony csontozatúak.
2016. okt. 4. 19:27
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a fehérek imponálnak, ami logikus, mert abban aki hasonlóan néz ki, mint mi, jobban megbízunk.

Azt így nem tudom megmondani, hogy pl magyar pasik, mert vannak helyesek és csúnyák is. Nekem a "nagyon európai" pasik jönnek be

Mármint a fehéreknek megvan az az orrtípusuk, ami nem túl kicsi és nem is lapos, mint a feketéknek.(bár én személy szerint kedvelem a kicsit hosszabb orrú pasikat) Most végigsorolhatnám a fehér pasikra jellemző jegyeket, de gondolom értitek...

Nem tudom, kivel hoz össze a sors, de ázsiaival nem tudnám elképzelni egyáltalán -túl "nemtelenek"- és feketével is csak, ha megvan már viszonylag korán a kémia, de arra se látok nagy esélyt.

A latino fiúkból vannak olyanok akik bejönnek, a romák meg az indiaiak esélytelenek. Az indiánoknak érdekes az arccsontuk...nem tudom. Nem csúnyák, de mégis furcsák.

De tudjátok: A szerelem vak.

20/f

2016. okt. 4. 20:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Fehérbőrű, lehetőleg magyar.
2016. okt. 4. 21:00
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
A nemesi származásúakat. Lehetőleg herceg, de jó a gróf vagy a báró is.
2016. okt. 4. 21:01
 5/12 anonim ***** válasza:
93%
Egy tipik skandinávnak nagyon örülnék. Vagy ausztrálnak, dél-afrikainak! :D
2016. okt. 4. 21:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem rassz alapján nézem, bár a szőke kék szemű páros ráíllik az északi europid népekre, illetve a németekre de nem tudom hogy europidon belül hova tartoznak.
2016. okt. 4. 21:57
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően európai, de sok ázsiait is szépnek találok.

Kedvelt típusom még az Észak-Amerikai őslakos/európai félvér. A Latin-Amerikai Mestizók nem jönnek be (mivel azok inkább mediterrán európai vérrel bírnak), de valamiért a Kanadai/USA-i variációjuk sokszor szép pasikat eredményez. Talán azért mert az indiánok alapvetően szép-arcúak, csak az orruk nem jön be, amit az európai vér gyakran korrigálni tud.

2016. okt. 4. 23:28
 8/12 anonim ***** válasza:
80%

Ha csak a szexuális vágyakat nézem, akkor nálam a négerek viszik a pálmát, de ugyanúgy bejön minden egyéb rassz, amely sötét bőrű.

Ellenben az életemet csak fehér emberrel (s lehetőleg magyarral) tudnám elképzelni.

2016. okt. 5. 11:03
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint jobban kedvelem az európai férfiakat, mint a távol keletieket. Nagyon férfiasnak találom a mediterrán országok lakóit (spanyol, olasz, görög és török is). De bejönnek a németek illetve a szláv népek is.

Feketéktôl viszont iszonyodom...Nem érdekel nekik mekkora van, a bőrszínűkkel nem tudok megbarátkozni.

Az ázsiaiak nekem nagyon kisfiúsnak tűnnek, nem tudnék velük kapcsolatot kialakítani. A megkeresésüket mindig elhárítom.

Tapasztalatom szerint sok európai meleg pasi így van ezzel.

A legjobb német haverom viszont a feketékre gerjed, én nem.

Sokszor látom, illetve tapasztalom, hogy a külföldi melegszaunákban (ahova rendszeresen járok, mivel nem Magyarban élek) az ázsiai illetve fekete pasik nem kellenek senkinek. Szegények ott szenvednek egész este, még sincs senki aki elmenne velük.

2016. okt. 5. 11:58
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
A mezei magyar. :D
2016. okt. 5. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!