Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az alltalanos velemenye a homoszexualisokrol? (Egy iskolai projektre gyujtok valaszokat, a kerdesek alul vannak. Koszonom)
1: Az on velemenye szerint az azonos nemuek hazasodhatnak?
2: On szerint hogyan alakult ki az, hogy a homosexualis megnevezest sokan negativ leirasnak hasznaljak?
3: On szerint magyaroszagon atlagosan mennyire rossz a homosexualisok helyzete a mindennapokat illetoen? (1 a legjobb 10 a legrosszabb)
4: On szerint az effajta diszkriminacio hol gyakoribb: a belvarosban, vagy kisebb falvakban?
*helyedben (igy lenne helyes a mondat)
De egyebkent meglehet, hogy ezt neked nehez felfogni, de angolra van allitva a billentyuzetem, mert ugy hasznalom.
Ha már helyesírás, akkor legyen az!
Valóban helyedben, nem helyedbe.
De! Általános, nem alltalanos. Ha egyszer homoszexuális, akkor utána miért homosexualis? Ez nem a billentyűzet hibája.
Ami viszont nálam leveri a biztosítékot:Magyarország, nem magyarország!!!
Szubjektiv velemenyem van csak, nem ertek hozza, nem is vagyok erintett. De ha igy is er, akkor valaszolok:
1. Igen
2. Az emberek, foleg a "hangadok", altalaban nehezen toleraljak a massagot, aki meg nem "hangado", az nem szeretne kitunni a tomegbol.
3. 7
4. Falvakban.
Ez igy nem objektív kutatás. Minimum szerkeszd ezt meg egy kérdőív-oldalon, és terjeszd a facebookon. Kérd be a válaszadók életkorát, lakhelyét, hogy lehalább kicsit tudj ellensúlyozni. És legalább 100 választ gyűjts be. Jó lenne valami hipotézist is felállítani, pl összefüggést életkor, lakhely, végzettség között, így ezeket is kérd be.
Szerintem:
- Nem házasodhatnak mert házasságot csak férfi és nő köthet
- szerintem természetes biológiai viszolygás mentén
- szerintem semennyire nem rossz a homoszexuálisok helyzete Mo-on
- szerintem nincs diszkrimináció, max falun.
1: Igen.
2: Az emberek általában nem tolerálják a másságot, az ostobák pedig azzal akarnak erősebbnek tűnni, hogy másokat bántanak valamilyen módon.
3: kb. 6-7
4: Főleg vidéken, de országszerte találni homofóbokat.
1: Nem!
2: A társadalmi normák miatt. Szerencsére még a normális kapcsolatban együtt élők vannak többségben, és az ő szemükben ez felfoghatatlan.
3: Mivel nem vagyok homoszexuális, erre nincs rá látásom.
4: Mindenképpen vidéken nagyobb az elfogultság. Kisebb populációban, az emberek viselkedése is változik.
Erről írtam a szakdolgozatomat, de még nekem is sok dolog homályos.
1. Emberi jogként annak kéne lennie.
2. Nem tudtam hogy orvosi kifejezést sértésként us használunk ma már.
3. 3-4
4. Falukba ahol nem létezik oktatás.
1) Nem.
2) Nem használják annak.
3) Semennyire.
4) Sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!