Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A volt barátnőm szerettte a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt barátnőm szerettte a yaoi képregényeket. És sokszor velem olvasta őket. Én is megszerettem. Ettől már meleg hajlamom van? 18f

Figyelt kérdés
Vannak történetek ahol az uke -ez az aki a lány lesz a kapcsolatban- olyan kis aranyos, hangos de mégis kedves , meg cukin van megrajzoolva, na ezt szeretem a legjobban és mióta szakítottunk azóta olvasgatok ilyeneket. nem szoktam kiverni rá, és másra sem míg ezzel jöttöm. én nem is szexeltem a barátnőmmel, mert én nekem a szex még valahogy nem jön be. lehet későérő vagyok, de nekem nem jön be a szex gondolata.
2017. febr. 7. 17:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Asszem a japán meghatározása ennek a fudanshi (meleg tartalommal rendelkező anime/manga fan). Lányoknál jellemzőbb, de előfordul, hogy hetero fiúk is akadnak.

Erről is szól egy manga, bár abban végül is vagy bi volt a srác, vagy teljesen meleg (ez az olvasóra van bízva). :P

2017. febr. 7. 21:52
 12/14 anonim ***** válasza:
91%

Cuki fiú vagy :3

Amúgy biszexuális vagy, össze vagy zavarodva. Élvezed azt amit látsz, de nem hiszed el hogy bejöhetnének a fiúk, el akarod hinni hogy ez csak képzelet. Sajnos nem az, de nincs is amiért szégyenkezni kéne, hiszen jól esik és élvezed.

Nem jelenti azt hogy csak a fiúk jönnek be, hanem azt hogy mindkét nem érdekel, és jelenleg kalandot látsz a fiúkban. Most érdekes lenne felfedezni ezt az oldalt is. Ne félj megismerni magad!

2017. febr. 7. 23:25
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy van benned tényleg biszex hajlam. Mindenesetre meleg már biztosan nem lehetsz, ha a lányok is tetszenek.

De ez amúgy tök mindegy szerintem. A lényeg, hogy olyat olvasol, ami neked tetszik. Ha a yaoi jön be, akkor azt. ;)

Egyébként régebben én is néztem animéket, meg olvastam mangákat. Igazából most sincs bajom velük, csak valahogy már kevesebb az időm, meg átszoktam másra. És láttam persze yaoikat is akkoriban. Engem nem zavart alapvetően, voltak köztük jók is. És nekem is az jött be általában, ha az a srác, akire a kapcsolatban meg aztán az ágyban is a lány szerepe jutott, lányosabb volt a barátjánál. Értem ezalatt azt, hogy külsőre is persze, szóval ő az alacsonyabb, gyengébb kettejük közül. És ehhez illően is viselkedik, szóval ő az érzelmesebb típus, meg a lányos dolgok érdeklik, ilyesmi. :)

2017. febr. 12. 00:53
 14/14 anonim válasza:
100%
Az ilyen fiúkat, akik szeretik a yaoit fudashinak hívják, és nem feltétlenül melegek. Tudom ajánlani a Fudashu no koko seikatsu című animét, ami egy ilyen fiúról szól, és megdobhatja az önbizalmadat. (Bár lányként nem értem, miért akadnak ki emberek az ilyenek miatt! Én örülnék, ha lenne fudashi haverom!!! :D)
2017. febr. 12. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!