Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kedves melegek! Félreértés ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves melegek! Félreértés ne essék, a kérdésemmel egyikőtöket sem kívánom támadni, de nem érzitek elfajultnak és kényszeredettnek azt a fajta propagandát, ami körülvesz titeket? Kissé hosszú

Figyelt kérdés

Kíváncsiságból elolvastam/megnéztem olyan anyagokat (Timothy Kurek - Kereszt a szekrényben(könyv), Ryan Loveless - Ethan és Carter(könyv), Rácz-Stefán Tibor - Fogadj el!(könyv), Zuzana Brabčova - Gyöngyök éve(könyv), Adéle élete(film), meg számos netes love story angolul és YouTube videók), amik elvileg a ti helyzetetekről hivatottak releváns képet nyújtani, viszont a bennük előforduló teatralitás miatt egy kicsit sok, emellett elég sztereotip is szerintem a történetek nagy része, főleg a netes love storyk esetében, arról nem is beszélve, hogy a bennük előforduló szexualitás, erőszak, és vulgaritás nagyon tömény. A Pride-ot meg se említem, mert bár nem vagyok homofób, az ott látottaktól rosszul vagyok. Ti mit gondoltok erről? Mik a ti tapasztalataitok a valós életről, és szerintetek mennyire "jó" a meglátásom?

Előre is köszönöm a hasznos válaszokat.

2017. febr. 5. 12:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%

Nem tudom, minek kell rögtön a kérdező intelligenciájára megjegyzéseket tenni, mikor szerintem tök normálisan tett fel egy olyan kérdést, amit rengeteg ember csak káromkodva meg puffogva tud feltenni. Kedves kérdező: elismerésem!

Még mindig az előttem szólóknak egy megjegyzés: Annyira fel tudjuk kapni a taknyot, ha valaki egy rossz szót szól a melegekre, de ti nem vagytok képesek tolerálni, ha valakinek ez megfoghatatlan, érthetetlen. Nem, az emberek nem ismerik a homoszexualitás jelenségét, mert alapvetően tabu témáról van szó, még ha valakiben fel is merül, hogy "ez miért is olyan rossz?", nem meri megkérdezni, mert még rá is azt hiszik, hogy az. Trágársággal semmire nem mentek!

Kedves kérdező: Nem érzek semmiféle propagandát, a Pride ellenére ezt a témát mindenhol elutasítással kezelik. A Pride ennek egy megoldási kísérlete, ami szerény véleményem szerint elég hasztalan, sőt, romboló. Rólam személy szerint mindenki tudja, hogy homokos vagyok, elfogadnak meg minden, de közelében sem voltam a Pride-nak. A Pride-ot ők is elítélik. Én szerintem az csak olaj a tűzre, már rég nem zavarna senkit a homokosság létezése, ha nem lenne a Pride. (jó, mindig lesz néhány, akit zavar)

Sztorikat meg könyveket nem annyira olvastam a témában, mert nekem ez a szerelmes műfaj nem való, én inkább az akciót és a fantasy-t kedvelem.

2017. febr. 5. 15:40
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Először is, azzal, hogy kikéred mások véleményét, nem támadsz senkit. Inkább örülök, hogy informálódni szeretnél a témáról ahelyett, hogy bármiféle háttértudás nélkül szidkozódnál.

Másodszor pedig, én egyáltalán nem érzem elfajultnak, mert nincs is, amit annak kéne érezni.

Timothy Kurek: Kereszt a szekrényben

Nem tudom, hogy olvastad-e, miért írodott ez a könyv, de azt gyanítom, hogy nem tudod. Timothy Kurek önmagáról és a személyes tapasztalatairól írt a könyvben. Ő maga a főszereplő, vele ez mind-mind megtörtént.

Ryan Loveless: Ethan és Carter

Nem tudom, mi volt benne "elfajult". Ha az erotika részére gondolsz, akkor gondolj bele, hogy mennyi filmben van ágyjelenet. Sőt vannak olyan filmek, sorozatok is, amik konkrétan tele vannak velük. Példának okáért megemlíteném a Spartacus, illetve a Trónok harca című sorozatokat, valamint A szürke 50 árnyalata című filmet.

A történet valóban kissé irreális, de bármi megtörténhet, így egy olyan kapcsolat is, mint ami a könyvben van.

Rácz-Stefán Tibor: Fogadj el!

Szerintem ez a történet egészen valóságos, a végét leszámítva (amikor Petra túlzásba esett a bosszúval). Az, hogy Áron (azt hiszem így hívják a srácot, aki végül Dávid mellett köt ki) meleg/biszex "lett" (de mint tudjuk, ilyen nincs, szimplán csak eddig elfojtotta magában, vagy valami), az is előfordul a való életben, ahogyan az is, hogy egy eleinte homofób srác pont azzal a fiúval jön össze, akit személyesen terrorizált (ismerettségi körömben volt már ilyen).

A negyedik megemlített könyvről, illetve a filmről még nem hallottam, de majd elolvasom/megnézem.

A netes love storyk alatt pontosan mire gondolsz? Személyes történetek vagy amatőr írok által kitalált történetek?

A youtube videókban ábrázolt szituációk többsége igencsak valósághű, csak nem igazán hallani ilyen esetekről, de én tudok egy jó párról, amik valóban megtörténtek, nem csam kitalált sztorik.

Ami a felvonulást illeti - ne a médiából szerezz információkat, képeket róla, ott ugyanis nagyrészt azt a 0,1%-ot mutatják, akikre még én is azt mondom, hogy b*zik. Láttál már élőben pride felvonulást? Ugyanis élőben teljesen mást tapasztalsz, mint amit a média sugall általában. Kétszer vettem már részt rajta, és azt a 0,1%-ot kivéve mindenki kulturáltan viselkedik.

Remélem hasznos volt számodra a válasz :)

18/f/m

2017. febr. 5. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!