Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lakótárs 3 meleg sráccal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lakótárs 3 meleg sráccal?

Figyelt kérdés

Sok jó oldalát látom ha meleg srácokkal laknék , nem vonzodom fiukhoz , de közvetlenek , kedveseknek tartom őket.

Témákban nem lenne tabu.

Hogyan lehet ilyen albérletet / lakótársat találni?

Valakinek tapasztalata?

2017. febr. 5. 02:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%

Lehet, hülyeséget írok, viszont személyes véleményem, hogy ez nem teljesen biztos, hogy jó ötlet. Nem, nem a feneked miatt.

Előfordulhat, hogy akit találsz, előbb-utóbb beléd szeret, ám ha benned nincsen biszex hajlam, aligha fogod viszonozni az érzéseit, szegényke pedig ott fog szenvedni.

2017. febr. 5. 10:42
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Sok szerencsét. En is szívesen laknék meleg srácokkal.
2017. febr. 5. 14:37
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

9 nek teljesen igaza van!!

Nem tudom miert gondolják a hetero pasik hogy ök mond egytöl egyig szuper jó pasik ês minden meleg képes lenne öket begerjedve megeröszakolni

HETERÓ PASIK VEGYÉTEK TUDOMÁSUL HOGY A MELEGEKNEK NAGYON JÓ IZLÉSÜK VAN!!!!

ti pedig nem minden esetben vagytok jó pasik!!!!!

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

2017. febr. 5. 19:27
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én az utolsó véleményét annyival egészíteném még ki, hogy vicces módon általában pont azok a hetero pasik szokták hangoztatni, hogy rájuk nehogy rá merjenek gerjedni a melegek, akik amúgy a legtaszítóbb, legrondább heterók.. :D
2017. febr. 5. 19:48
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem akarsz először az általad leírtaknak megfelelő barátokra szert tenni? Ha elég jóban vagytok, akkor meg már össze lehet költözni. Budapesten nehéz ilyen címszavakkal közös bérlésre invitálni másokat, főleg normális fazonokat.

Ha gyorsan szeretnél lakótársra találni, ahhoz mondjuk egy csoda is el kellene...

2017. febr. 5. 20:25
 16/22 A kérdező kommentje:

Igen elég nehéz lenne , belátom.

De nagyon empatikus vagyok , szeretek beszélgetni , és jó halgatóság vagyok.

Minden kategoriában van ilyen, olyan ember tudom..

De valamiért azt érzem hogy ha problémákat megosztanánk az egy jó lakótársi viszonyt teremtene.

Érzelmi alapú vagyok , nem tárgyilagos.

Hasonló embereket kerersem barátságban is.

2017. febr. 6. 06:06
 17/22 anonim ***** válasza:
88%

Na, azért álljuk meg egy polgári szóra, 9-es. Tedd a szívedre a kezed, és mondd meg őszintén, mit gondolnál egy olyan srácról, aki három (!) meleg pasi mellé beköltözik negyediknek?

Vagy menjünk tovább. Tegyük fel, a kérdező becsajozik. Vajon mit gondolna az a szerencsétlen lány, ha megtudná, hogy kérdező három (!) meleg pasival lakik?

2017. febr. 6. 14:42
 18/22 anonim ***** válasza:
88%
Kilences vagyok, én azt gondolnám, hogy 3 meleg pasival van egy albérletben. Mondjuk az eszembe se jutna, hogy ő akarta ezt a felállást, bár ha megtudnám nagyon akkor se foglalkoztatna. És igen én mikor melegként albérlőtársat kerestem és volt érdeklődő akkor mikor tisztáztuk az árat akkor jeleztem neki, hogy meleg vagyok és ennek fényében döntsön. Ennyi, ő hetero én meleg, senki nem mozdul rá senkire csak letisztáztuk az elején és kész. Nem tudom manapság miért képtelen mindneki elképzelni, hogy vannak olyan dolgok, mint kommunikáció.
2017. febr. 6. 15:37
 19/22 A kérdező kommentje:

Úgy gondolom hogy aki más csapatban játszik , az egy picike külömbség , de lényegtelen is. A belső értékei nem feltétlenül roszzak , mint sokan hiszik.

Belátom nehéz lenne késöbbi barátnömnek ezt elmesélni , de ha ismer és komolyan gondolja , nem leszz gond.

Ha meg nagyon komolyan gondolja , és van lehetöség , lakjon velem egy szobában , vagy ha tényleg komoly hogy öszekötném vele az életemet , átengedem fél év múlva a helyem másnak, és öszeköltözöm vele.

Meg melyik lány nem beszélgetne attól tartva , hogy minden pasi rámozdúl , miközben tényleg beszélgetni szeretne csak.

Csak optimisán :)

2017. febr. 6. 23:49
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem most tervezed a lakótárskeresést, akkor érdemes ismerkedni különböző csoportokban olyanokkal, akik pesti egyetemen szeretnék folytatni a tanulmányaikat, tehát "vidékiek", így egy fiatalos közegben lennél. Vagy esetleg elmehetsz pár meleg bulizós helyre, egyik meleg barátomhoz néha csatlakozik pár hetero srác is, itt már kifoghatsz érettebb egyéneket is.
2017. febr. 7. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!