Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha 20 évesen még szűz vagyok?
Köszönöm a válaszokat.
Mr.52 - gondoljak a szüleimre és nem lesz ciki? Vagy nem leszek szűz? Akárhogy is nézem, undorító! Hogy jönnek ők a képbe?
Kedves #10-es válaszoló, hozzászóló!
Úgy tűnik, nekem címezted, hogy gondoljak a kérdés kiírójának szüleire, mivel én voltam, aki azt írtam előtted, hogy szerintem nem ciki, ha még 20 évesen szűz valaki.
De - ahogy a kérdést feltevő fiatalember - én se értem, hogy jönnek ide a szülei? Miért gondoljak rájuk? Mi közük van ehhez?
Netán te a szüleid kedvéért kezdtél el maszturbálni, majd szexeltél és - hogy kedvükben járj - vesztetted el "időben" a szüzességedet? Szánalmas lenne.
Üdv! a #9-es voltam :)
Istenem...
Ezt magyarázná már el nekem valaki hogy miért nézi ezt a kategóriát egy hetero? Miért? Egyáltalán minek kattint ide?
Valaki kérem magyarázza már el nekem legyen szíves.
Kérdésre visszatérve, nem ciki egyáltalán. Mégis kinek mi köze hozzá hogy kivel és mikor veszted el? Semmi. Attól nem vagy több vagy kevesebb.
Én 24 évesen. De a szerelmemmel, akivel azóta is együtt vagyunk. És nem szégyellem.
Én heteró vagyok és nézem, de mert sokszor nem tűnik fel amikor olvasom a kérdéseket, hogy a meleg kategóriában van. Rákattintok és elolvasom majd legtöbbször (mint itt is) a magyarázatból derül ki vagy a hozzászólásokból. Nagyjából ezért olvassa a többi heteró is. Mondjuk többnyire ha rájövök hogy nem tudok a témához szólni simán bezárom a kérdést és nem b%zzizok egy kört, azért a többség hasonlóan tesz, de kivételek mindig vannak.
Amúgy meleg vagy sem, 20 évesen még nagyon nem ciki a szűzesség. Nem kell az első szembejövővel lefeküdni csak hogy elmondhassa, hogy már nem szűz.
Hetero lány vagyok, de remélem nem gond hogy válaszolok.
Szerintem nem gáz. Én gázabbnak tartom, ha valaki csak azért hogy "végre elveszítse" összefekszik valakivel, de mindenki szívejoga eldönteni.
Ha még csak nemrég fogadtad el magad, akkor semmiképp se rögtön a szexszet keresd. Ismerkedj, tájékozódj. Béna és elcsépelt szöveg, de sosem tudhatod mikor jön szembe a nagy Ő.
Hidd el, ha valami oknál fogva összefekszel egy idegennel, vagy csak egy éjszaka miatt, mikor összejössz az első igazi szerelmeddel bánni fogod hogy nem neki adtad (tudom, nem erre irányult a kérdés, de azért remélem nem gond hogy leírtam ^^)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!