Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Friss élettársi kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss élettársi kapcsolatban milyen gyakran illik kielégíteni az aktív felet? Popsival, és szájjal? Jó akarok lenni hozzá.19/f/passzív.

Figyelt kérdés
2017. jan. 29. 19:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Olyan nincs hogy egy párkapcsolatban egyenrangúak. Két ember között mindig van akié az utolsó szó.
2017. jan. 29. 22:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Most provokálni akarsz vagy megint csak kamu kérdés?

Ui.: Ti is kaptatok üzenetet valami online chat meghívóról ráadásul KÉTSZER is pont ennek a kérdésnek a kapcsán? Erősen vírus szaga van a dolognak.

2017. jan. 29. 22:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: nehogy már a féléves kis kapcsolatoddal meg a 19 éveddel te akard megmondani itt a tutit, hogy lehet-e egyenrangú egy kapcsolat vagy sem..

27f m

2017. jan. 29. 22:52
 14/17 A kérdező kommentje:
Én is kaptam meghívót. Úgy ahogy van, töröltem is. Kamu. Életév ide, oda, akár melóba, akár kapcsolatban, mindig van aki a nadrágot hordja.
2017. jan. 29. 23:28
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj ide!

Természetes, hogy valaki "hordja a nadrágot" egy kapcsolatban, ezzel nincs is semmi baj. De ez nem azt jelenti, hogy a te akaratod semmis lenne az övéhez képest. A szexben nyilván ő az aktív, ő irányít, s valszeg ez a helyzet téged izgat is. Izgat ha parancsolnak neked stb. Ezzel sincs semmi baj. De attól még ugyanolyan fontos az is, amit te szeretnél.

2017. jan. 30. 09:47
 16/17 A kérdező kommentje:
Enyém az utolsó szó. Az hogy "Igenis Papi."
2017. jan. 30. 11:58
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
illik? én annyiszor csinálom ahányszor kívánom
2017. jan. 31. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!