Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Most akkor én mi is vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor én mi is vagyok?

Figyelt kérdés
Szóval itt vagyok 22 éves, már 4-5 éve biztosan tudom, hogy meleg vagyok, legalábbis eddig biztosra vettem. Már jópár fiúval voltam. 1-2 barátom tudja rólam csak, hogy meleg vagyok. Mostanában részegen a bulikban a lányokra megyek rá, múltkor egy még haza is jött velem, és nálam aludt. A farkam fel is állt rá, de nem akartam megdugni, egyáltalán nem kívántam. De akkor miért állt fel? Ezekszerint mégis kívántam? És miért a csajokat fűzöm részegen, mikor józanul meg tudom, hogy fiút akarok? Teljesen össze vagyok zavarodva.
2017. jan. 15. 22:31
 1/9 anonim válasza:
80%
biszex?
2017. jan. 15. 23:11
 2/9 A kérdező kommentje:
hát ha biszex lennék, akkor valószínűleg megdöntöttem volna a csajt, nem? de csak feküdtem mellette álló cerkával és nem értettem a helyzetet: egyáltalán miért hoztam el és ha már itt van, meg áll a dákóm, akkor miért nem akarom megkefélni?
2017. jan. 16. 00:11
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudni. Lehet tényleg biszex vagy, de az is lehet, hogy egyszerű pszichikai dolog. Mivel csak 1-2 barátod tudja rólad, így feltételezem, hogy a heteró bulikban sem tudja rólad senki. Ott pedig eljátszod a csajozógépet, benned van a másoknak való megfelelés vágya. Ez pedig örömmel tölt el téged, s olyan érzéseket szabadít fel benned, mintha érdekelnének a lányok.

Én is voltam így anno, mikor még nem fogadtam el magam. Próbáltam egy lánnyal összejönni, ami végül nem sikerült, de olyan boldognak és kiegyensúlyozottnak éreztem magam amiatt, hogy végre én is olyan lehetek, mint a többiek, hogy végre a "van barátnőd?" kérdésre én is tudtam valami szerelmi történet-félét elmesélni.

Ha már jópár fiúval voltál, akkor feltételezem tapasztaltabb vagy. Nem is értem, miért jársz heteró bulikba. Szerintem "magadfajtákkal" barátkozz s meleg bulikba járj. Ilyen közegben hogyismondjam.. önmagad lehetsz, nem kötnek azok a társadalmi elvárások, hogy egy fiúnak csajozni kell meg stb. S ha ekkor is vágysz nőre, akkor tényleg biszex vagy, ha pedig nem, akkor meleg.

2017. jan. 16. 00:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Heteró (legalábbis "nagy százalékú heteroszexuális", mert ugye 100%-os csak ilyen, csak olyan nemi orientáció nem igazán van) nem vagy. Osztom az előző véleményét, bár én afféle zavart sejtek a "gépezetben".
2017. jan. 16. 04:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"Nem is értem, miért jársz heteró bulikba."

bocs, ezen kiakadtam. én a legjobb srácokat pont heteró bulikban szoktam felszedni. nagyon más a feeling, és eleve izgalmas az egész, hogy tabu is meg le is kell ráznia a bnőjét, de akkor is megér mindent egy ilyen sztem. én meg meleg bulikba nem járnék pl ...

2017. jan. 17. 14:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló vagyok. Nem nagyon vonzanak szexuálisan a lányok, de szép lányokkal csókolóztam már, úgy, hogy tudtam, hogy meleg vagyok. Ja és részegen fogdostam is egyet.:D Szóval van egy érdekes vonzódásom a nők felé is, amit nem tudok körülírni, de ez nem szexuális vonzódás, hanem úgy jellemezném, hogy tetszik a nőiesség, a csajosság szép lányokon. Egyáltalán nem taszítanak, de szexuálisan nem is vonzanak. Érdekes ez én nem tartom magam se full melegnek, sem biszexnek.
2017. jan. 17. 21:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy hetero buli?:D Ha egy baráti társaság bulizna, akkor oda ne menjen, mert ő meleg? Nincs olyan, hogy hetero buli, mert ott is lehetnek melegek.:DD
2017. jan. 17. 22:00
 8/9 anonim ***** válasza:
82%

hogyne lenne...

láttam én már olyat is h kiírták egy kis táblára h "bu---imentes övezet", amolyan célzásként, hogy nem szívesen látják őket.

egy másik helyen meg olyanról tudok h ugyan nem írták ki, de tettek erre megjegyzést, és amikor mégis került vkiről, simán kivágták ...

Nem mondom h egyetértek vele, de szal ezek tények. Vannak ilyenek, hidd el.

2017. jan. 18. 09:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
De ez akkor sem jellemző. Egy homofób emberekkel teli buliba meg amúgy sem mennének melegek. Ha a "hagyományos" buliknál maradunk, ott biztos vannak melegek is a heterok mellett.
2017. jan. 19. 12:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!