Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok, milyen volt az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, milyen volt az első alkalmatok fiúval?

Figyelt kérdés

Ha nem túl intim kérdés/kérés írjátok le részletesen milyen volf az első.

Életkort írjatok, és azt, hogy passzív/aktív voltál-e. Akár privátba is. 😄

18/L

2017. jan. 14. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Egy lányt miért érdekel ez? :)
2017. jan. 14. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
A kanyarban meg csak keresztben, ilyen ha olaj van az eredben, húz a pályán, ráz a szélén, kövér gáz kézifék az út végén.
2017. jan. 14. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Internetes fórumról ismertem meg, mindketten 20 évesek voltunk akkor és egy hét után találkoztunk.

Először leszoptam és a számba élvezett. Aztán én voltam az aki megdugta őt és neki újra felállt a farka, úgyhogy közösen kivertük neki és a saját hasára élvezett. Akkor én is elélveztem, bele a fenekébe.

2017. jan. 15. 16:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jó :) 14 évesen leszoptam az egyik osztálytársamat szünetben a wcben. Utána pár nappal késobb meg nála a szobályában mikozben az anyja kint főzott a konyhába. Mind a kettő baromi izgi volt.
2017. jan. 16. 09:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

19 voltam, két év után dobott az akkori barátnőm. Volt egy kolis lakótársam akivel kijártunk piálni... A srác pár nappal a szakítás után közölte, hogy meleg de még nem volt fiúval. Azt mondta szeretné ha én lennék az első. Először meglepett a dolog, mert jól titkolta. Nem tudtam hova tenni. Kellett pár nap mire újra beszéltünk, aztán kb. két héttel a bejelentése után megtörtént a dolog. Piáltunk aztán leszopott egy félreeső fás helyen a Duna mellett... Hát... Féltem hogy rajtakap valaki. Nem volt rossz, de kicsit fogazott és nem kapta be olyan mélyen. Utána rendszeresen együtt "zuhanyoztunk". A végére egész belejött.

Én idővel visszatértem a lányokhoz, ő még mindig titkolja a dolgot... Visszagondolva pozitív élmény. A srác igazi társ volt. Lelkileg értve...

2017. jan. 16. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!