Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, milyen volt az első alkalmatok fiúval?
Ha nem túl intim kérdés/kérés írjátok le részletesen milyen volf az első.
Életkort írjatok, és azt, hogy passzív/aktív voltál-e. Akár privátba is. 😄
18/L
Internetes fórumról ismertem meg, mindketten 20 évesek voltunk akkor és egy hét után találkoztunk.
Először leszoptam és a számba élvezett. Aztán én voltam az aki megdugta őt és neki újra felállt a farka, úgyhogy közösen kivertük neki és a saját hasára élvezett. Akkor én is elélveztem, bele a fenekébe.
19 voltam, két év után dobott az akkori barátnőm. Volt egy kolis lakótársam akivel kijártunk piálni... A srác pár nappal a szakítás után közölte, hogy meleg de még nem volt fiúval. Azt mondta szeretné ha én lennék az első. Először meglepett a dolog, mert jól titkolta. Nem tudtam hova tenni. Kellett pár nap mire újra beszéltünk, aztán kb. két héttel a bejelentése után megtörtént a dolog. Piáltunk aztán leszopott egy félreeső fás helyen a Duna mellett... Hát... Féltem hogy rajtakap valaki. Nem volt rossz, de kicsit fogazott és nem kapta be olyan mélyen. Utána rendszeresen együtt "zuhanyoztunk". A végére egész belejött.
Én idővel visszatértem a lányokhoz, ő még mindig titkolja a dolgot... Visszagondolva pozitív élmény. A srác igazi társ volt. Lelkileg értve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!