Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Milyen volt az első...

Lányok! Milyen volt az első alkalmatok egy nem szűz fiúval? Nagy szükségem lenne tapasztalatokra.

Figyelt kérdés

Mármint mikor ti vesztettétk el. :) Egyre közeleg az idő, mikor sor kerülne erre a barátommal. Nyilván érezni fogom, hogy mikor szeretném, nem kapkodok el semmit. :)

Most nem a fájdalom részére vagyok kiváncsi a dolognak. Mennyire voltatok ügyetlenek, és ez mennyire hozott titeket zavarba? Mesélnétek kicsit arról a bizonyos elsőről? :) Sokat segítene, ha hallanék történeteket, hogy hogyan volt.

Köszönöm. :)

2014. dec. 4. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon rossz. Még fiatal voltam és bedőltem egy cigány fiúnak, akivel nagyon fájdalmas volt. Meg sem próbált gyengéd lenni, és ez még csak a fizikai része. Gyakorlatilag lapátra is tett utána.
2014. dec. 4. 18:48
 2/7 anonim ***** válasza:
én egyáltalán nem voltam zavarban az elsőnél nem is izgultam.őszintén.bár én fiuvagyok :)
2014. dec. 4. 18:49
 3/7 anonim ***** válasza:

ennyi eszed volt...

2014. dec. 4. 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem voltam ügyetlen, zavarban sem voltam, tapasztalt volt a srác, petting során én is kiismertem. Aztán közösen megtettük.
2014. dec. 4. 18:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Ügyetlenek voltunk és mindketten szüzek,de egész jól sikerült:)
2014. dec. 4. 19:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Bár azt kérdezted, hogy tapasztalt fiúval, de az én barátom velem volt először, de fejben végül is tapasztalt volt.

Az ég világon semmi nem hozott zavarba. Az első előtt már pár hónapja együtt aludtunk sokszor és nem nagyon bírtuk ki egymás érintése nélkül, így pettingeltünk sokat, nagyjából megismertük egymást minden téren. Ez hosszú folyamat volt, majd az első is pettingként indult, csak annyira kívántuk már egymást, hogy tovább vittük a dolgot. Be vallom én nagyon élveztem, nagyszerű volt.

Egyikünk sem volt ügyetlen és előtte soha nem agyaltam ilyeneken. Engem valahogy az ár vitt, nem törődtem olyan kisebb dolgokkal amire ha ráizgul az ember lehet problémát okoz, vagyis nem aggódtam semmi miatt feleslegesen, így nem is észleltem semmilyen félelmet, zavartságot....

Neked se kéne. Semmi miatt ne legyél zavarba egyáltalán.

Én 16 voltam ő 18. Azóta is vele vagyok és most már én vagyok 18. :)

Megfelelő izgultsági állapot, szerelem, kívánat... ezek mind megvoltak és így számomra nem is lehetett volna jobb.

2014. dec. 4. 19:12
 7/7 anonim válasza:
nekem az első nagyon fájt,ideges voltam nagyon előtte,de attol még akartam..hát szerintem én elég ciki voltam..mert nem mertem megfogni a farkát,meg nem mertem levetkőztetni..de ő nem szolt semmit,mert tudta h az első nekem..és a masodik már sokkal jobb volt...és attól még mindig együtt vagyunk,szeressük egymást..ha igazán szeretitek egymast lényegtelen,hogy milyen lesz az első..ha kicsit rossz lesz,majd a masodik már sokkal jobb..puxi
2014. dec. 6. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!