Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! A szüleitek hogyan fogadták el hogy a saját
nemeteket szeretitek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nálam a tesóim is sőt anya a kezdetek óta elfogadta és megbékélt ezzel, de apukám az ha már nem is támad rám emiatt de még nem fogadta el teljesen s félek hogy nem is fog soha se elfogadni.
Igaz apa mióta túl vagyok egy idegösszeomláson 18 óra helyett már hazajön 16 max.: 17 órakor és van hogy az "érveiből" csak az esik le hogy félt engem hogy bajom lesz, gondoljunk itt arra hogy kihasználnak és főleg hogy az aranyeret és a nemi betegségeket hozza fel.
Beszéltem múltkor a szerelmemről neki, és annyit mondott csak hogy jó lenne ha ő is kigyógyulna ebből. Igen egy nagypapa korú apám van (65) és ő azt mondja hogy a homoszexualitás az egy degeneráció, betegség.
Szeretném ha családi béke lenne és az életemet úgy élhetném a szerelmemmel ahogy azt kell.
A szerelmem szülei is homofóbok és rosszabbak mert ők szélsőjobboldali eszméket vallanak. Azért is lenne jó ha itthon apu is kibékülne velem mert a szerelmemnek nagy szüksége lenne erre a családi környezetre.
Sehogy, így a kapcsolat megszakadt. De szülő nélkül is lehet teljes életet élni.
2017. jan. 8. 21:14
12/18 anonim válasza:
20:24kor is a 19 %-os barátunk írt, látszik a "helyes" írásán.
2017. jan. 8. 21:36
13/18 anonim válasza:
Annyitse tudsz h mi a kulonbseg az AIDS es a HIvV kozott? Nem az AIDS-t kapjak el a nemi betegek..-.- fogyatekos
2017. jan. 8. 22:09
14/18 anonim válasza:
Én mint szülő írok ide. Van eg 27 éves fiam, aki 3 éve van együtt a barátjával. Normálisak,egy külsö szemlélő egyikükről seü mondja meg, hogy melegek, otthon viszont sokszor "cukiskodnak" én meg nevetek rajtuk. 😊 a férjem nehezebben fogadta el, mikor a gyerek 16 évesen bejelentette, hogy meleg, de mostmár megszokta. Azt gondolom, le kell ülbi a szülökkel, és mindent megbeszélni. Ha a gyerek őszinte,akkor sokkal egyszerübb mindenkinek. Szép estét!
2017. jan. 9. 19:07
15/18 anonim válasza:
Adnék neked akkora frászt, hogy a fal adná a másikat! Ezt a meleg dumát meg hanyagoljátok, ez a szó a magyar nyelvben fontos: meleg kályha, meleg idő, meleg étel, meleg nap, meleg szoba, meleg homlok, stb. Ti nem melegek vagytok, hanem bu...ik!
2017. jan. 28. 19:01
16/18 anonim válasza:
Olyan szanalmas vagy:D az erveid televannak hibakkal. Mert egy szonak csak egy ertelme lehet?:D a meleg azert lett bevonva (szandekosan) ebbe a temaba mert a b*zi az serto, a meleg pedig nem. Hq annyira ismagyar vagy akkor dumalj ugy ahogy a nyelvujitas elott tettek, szerencsetlen idiota.
2017. jan. 28. 22:31
17/18 anonim válasza:
19:01!
Te meg egy féreg vagy! Miért kell ilyen hangnemet használnod? Gondold el azt a helyzetet, ha netán a te fiad lenne meleg, te mit csinálnál?
Belegondoltál ebbe?
2021. dec. 29. 20:41
18/18 anonim válasza:
Ha bármelyik gyerekemről kiderülne, hogy bu...zi, azonal kitagadnám! Nem megtagadnám! Ki! Az örökséget kretén, beteg, gyári hibás ne birtokolja, csak olyan, aki egészséges és tovább gyarapítja a családot, vagyont! Szerencsére csajoznak a srácok ezerrel, a lányom gavallérjait meg seprűvel kell kell elhajtanom!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!