Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy meleg barátom, aki nem érti meg h nem vagyok meleg és hogy nem szeretném h a ßuzibár után - vidéki- nálam éjszkázzon. Mit tegyek? 24f
Figyelt kérdés
legjobb barátom, mindenben jól elvagyunk de még mindig nem érti meg. lehet én is hibás vagyok, mert pár emo szerü lányos fiúra azt mondtam hogy aranyos, de ő ezt úg érti vszeg h meg is dugnám, pedig nem.2017. jan. 6. 22:23
1/10 anonim válasza:
Egyszerű,leültök és elmagyarázod neki,hogy mi van...
2/10 A kérdező kommentje:
nem hisz nekem.
2017. jan. 6. 22:26
3/10 anonim válasza:
A szerelem olyan hormonális reakciókat okoz amitől meghülyülünk. Gondolom nála is ez van hogy a közelségedre az értelmes gondolkodás eltéved a lila ködben és nem esik le neki a tantusz. Hogy őszinte legyen nem tudom mit lehet csinálni ilyenkor, mert ha óvatosan csinálod akkor nem tud elengedni, ha meg durván, akkora ha már elmúlik benne a szerelem érzete, akkor nem lesz mi ellensúlyozza az addigiakat.
4/10 anonim válasza:
Tehát a legjobb barátodnak tartod, de nem akarod, hogy nálad éjszakázzon? Akkor mégis hogy tartod őt a legjobb barátodnak?
Az én legjobb barátom is hetero srác, aludtunk is egy ágyban és én pl hozzá se mertem volna nyúlni az engedélye nélkül, már csak azért sem, mert nem kockáztatnám a barátságunkat, pedig vonzódok hozzá és tudja is.
Nincs nálad külön szoba/ágy, ahol elalhatna?
5/10 anonim válasza:
Miért gondolja minden hetero srác hogy mert vki meleg rá akar mozdulni? :D gondolom te sem dugnál meg minden lányt csak mert luk luk főleg nem egy barátot..ha vidéki valószinűleg csak akar bulizni egyet a hozzá hasonlókkal, pasizni de nincs hol aludjon és hol máshol aludjon ha nem egy legjobb barátjánál? ez szerintem tök normális..
6/10 anonim válasza:
Miért ne alhatna nálad egy barátod?Gondolod majd meg fog erőszakolni vagy mi?
7/10 anonim válasza:
Én sem igazán értem, most nálad akar éjszakázni vagy lefeküdni veled?
Ha le akar feküdni nyilván nem barát, csak rád van kattanva és le kéne koptatnod.
Ha tényleg a barátod akkor mi a gond? Elmegy buliba és megkért hogy hadd aludjon nálad utána, mivel már nem tud hazajutni vidékre éjjel és nem akar kinn fagyoskodni.
8/10 anonim válasza:
Szép kis barát az olyan, mint Te... :(
9/10 anonim válasza:
hogy jön ide hogy nem vagy meleg? attól nem leszel az, hogy nálad alszik
10/10 anonim válasza:
ha azt akarja hogy dugjatok vagy úgy gondolod hogy ezt akarja megmondod neki hogy te nem vonzódsz hozzá és ne reménykedjen, ha nem teszed teljesen világossá és szerelmes beléd akkor nem fog leállni mert ez egyszerűen nem megy amíg az ember esélyt lát, én is szerelmes vagyok a legjobb barátomba most szilveszterkor ő ajánlotta fel hogy buli után aludjak nála de nem mentem bele mert ő csak ott alvásra gondolt de kettesben egy éjszaka vele .... nem tudtam volna uralkodni magamon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!