Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Én 22 vagyok Ő 18 és messengeren szoktunk irogatni, de mostanában nem ír. Mi lehet el van foglalva? Ha írok neki 1 nap után ír vissza vagy el sem olvassa? Vagy elolvassa de nem ír vissza. Hiányzik én meg magammal nem fogok írni. Tudom hogy szeret mert mondta, én is Őt... Á nem értem ezt.

Mi jó ebbe?

2017. jan. 5. 18:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogalalkoznék az ilyennel, aki nem ír vissza és nem mondja meg, hogy mi a problémája. Nem érdemli meg. Hagy a fäszba, majd ő ír, ha akar.
2017. jan. 5. 23:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy a suli miatt ilyen?

Baromi stresszes tud lenni. :/ olyankor én se irtam vissza másoknak.

Vagy épp csak véletlenül nyilik meg az üzeneted, és ő nem is látja. A

messenger csinál ilyet néha..

2017. jan. 5. 23:11
 13/15 anonim ***** válasza:
83%
Ha valaki nem veszi a fáradságot, hogy válaszoljon, az mondhat bármit, csak áltat vele. Jól jegyezd meg, akinek fontos vagy, az mindig talál arra időt, hogy akár csak pár szót is írjon neked.
2017. jan. 5. 23:43
 14/15 anonim ***** válasza:
83%
ennyi idősen lehet túl kéne lépni a ki mikor ír kinek dolgon. ha ennyire nem válaszol, hagyjad valszeg nem akar dumálni és nem érdekli. miért tőlünk kérdezed miért nem ír, miért nem kérdezed meg, hogy miért nem ér rá?
2017. jan. 7. 14:19
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy ez csak egy hülye vicc amit csinál a szerelmed, de az meg nem lenne fer hogy te várod hogy egyszer az életben válaszoljon. Szerintem írd neki hogy vagy rendes társként kezel és nem várat meg, vagy otthagyod, mert ha ez lenne egy kapcsolat akkor meg se éri SZERINTEM..
2017. jan. 8. 19:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!