Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk ti szoktatok menni normál házibuliba?
Nem egy különálló faj vagyunk... -,-"
Nyílván járunk heterok közé is bulizni.
Most komolyan mit gondolsz??
Én szerintem arra gondol a kérdező, hogy egy normál buli, heterókkal, úgy szokott alakulni, hogy mindenki táncol, iszik, aztán berugik, és elkezdenek smárolni meg nyilvánosan pettingelni a heteró párok, és akkor ott egy meleg srác akiről adott esetben senki sem tudja, és ő meg csak áll és kínosan érzi magát.
Velem már előfordult ez, én jobban is érzem magam meleg buliban, és nem azért mert össze-vissza smárolnék mindenféle sráccal, hanem mert nem érzem magam totál kívülállónak, és elengedhetem magam.
Nem igazán. Abban az esetben megyek el, ha tudom, hogy értelmes, normális emberek vannak ott.
De olyan helyre, ahol a fiúk az alapján tekintenek egy nőnemű lényt Embernek, hogy mekkorák a mellei és milyen hátsója van, olyan helyre semmiképp.
De úgy összességében ha tehetem, kihagyom a "normál" házibulikat, mert én is kívülállónak érzem magam. Ha beszédbe elegyedek valakivel, nem lehet végig az általános dolgokról beszélgetni. Az pedig, hogy a "mi újság a csajokkal" kérdésre azt válaszoljam, hogy "semmi", s ezzel valami egyedülálló, elvont kreténnek állítsam be magam annak ellenére, hogy 5 éve van párom, na arra semmi szükségem nincs.
En meleg vagyok es mindig "hetero bulikba" megyek.
Igy is volt, h lefekudtem egy bisex sracal, vagy kikezdett velem egyik bnom baratja. Sokan vagyunk tobben mint azt hinne az ember. :D
21fm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!