Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a kalandomról? (bővebben lent. )
Röviden: egyik meleg ismerősöm, akivel közösen ittunk, felhozta az anál témát, mondtam hogy szeretem ha kényeztetnek ott hátul. Végül oda jutottunk, hogy négykézláb helyezkedtem el és feldugta nekem a vibrátorját (amire húztunk gumit).
Nagy élmény volt, de még nem tudom hova rakni. :D
Eddig heterónak hittem magam.
21/F
Attól, hogy vibrátor volt benned, nem leszel biszex, meleg meg aztán pláne nem (feltéve ha érdekelnek a csajok, de úgy szűrtem le, hogy érdekelnek). Vannak heterók, akiket izgatja, ha az ő fenekük is kezelésbe van véve.
A főbb kérdés itt inkább az, hogy a fiúk is vonzanak-e. Ha igen, akkor biszex vagy, ha nem, akkor heteró. Ennyi az egész :)
nyugi nem buzultál,ez csak a pia és a lehetőség találkozása volt.
az hogy szereted mikor a segglyukd piszkálják az egy dolog,van aki azt szereti ha verik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!