Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek? Lehet biszex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Lehet biszex?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam,aki elég furán viselkedik velem,nekem nagyon bejön a srác. Mindig hülyéskedünk,mostanában az ujjunkal 'szurkáljuk' egymást,tudjátok,az ujj hegyeteket belenyomjátok a hasába másnak vagy a hátába,oldalába :D Na mi ezt szoktuk csinálni. Elmegyünk egymás mellett,mosolygunk egymásra,órán is sűrűn egymásra nézünk,majd sokáig mosolygunk egymásra. Ma pl az egyik teremben mögé ültem,és előre hajoltam,megfogtam a két vállát,majd szinte hozzá ért a szám a nyakához,úgy súgtam neki valamit. Aztán csöngetés után láttam,hogy dudorodik a nadrág ;) Egyik lány osztálytársammal is ilyeneket szokott csinálni,és rá kérdeztem,hogy bejön-e neki,ő pedig azt mondta,hogy nem,és hozzá tette,hogy veled is szoktam ilyeneket csinálni (mert felsoroltam,hogy miből gondoltam). És eddig teljesen meg voltam győződve arról,hogy bejövök neki,de most már nemtudom. Amit még tudni érdemes,egyik buli után ültünk a haverjainkkal egy buszállomáson,nem volt hely,és beültem az ölébe,és neki döltem így oldalasan,tehát a fejem a vállán volt :D Mondjuk,én részeg voltam,ő meg kedves,lehet,csak akkor is kedvességből engedte meg :D Mit tegyek? Nekem nagyon bejön. Igazából,eddig úgy tudtam,hogy hetero,de ezek után remélem,hogy minimum biszex :D

14-14

2016. dec. 20. 14:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy,köszi😊 Majd bepróbálkozom,mert ha nem teszek semmit,beleőrülök.
2017. jan. 2. 08:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Jólvan hajrá. :) Egyébként hogy írtad, hogy piszkálnak, így azért esélyes, hogy a többség sejti rólad, tehát ha véletlen kiderülne rólad, akkor sem lennél sokkal hátrébb. Épp ezért érdemes mindenképpen megpróbálni, hátha ő is az, csak épp sokkal félénkebb ilyen téren, mint te. (Jól sejtem, hogy te vagy a bal oldali? :))
2017. jan. 2. 11:07
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,tényleg

És igen,én vagyok a bal oldali😁

2017. jan. 2. 11:16
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha az osztálytársadnak nem kellesz majd, akkor nem normális... :D Ki tudna ellenállni egy ilyen helyes pofikának?? :D
2017. jan. 2. 11:47
 15/16 A kérdező kommentje:
Ahahah,aranyos vagy😊
2017. jan. 2. 12:06
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak az igazságot írtam, semmi többet. :)
2017. jan. 2. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!