Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívként miért ilyen nehéz ismerkedni?
Nem mondom, hogy lehetetlen, de egy csomó passzív srác (tisztelet a kivételnek) úgy viselkedik, mint egy lány. Nem mondanám magam rossz pasinak, sőt, magabiztos is vagyok és nem egy hurkapálca vagyok (nem is kövér, edzek) emellett értelmes is, viszont a passzív srácok (többsége) csak teszi-veszi a fejét, pedig ahogy itt olvasgatom elég nehéz dolguk van, nem nagyon találnak aktív srácot...
19, aktív, BP
Mit keresel?
Nekem könnyű ismerkedni. Aktív srác vagyok (aki szopni azért szívesen szopik, csak dugásban aktív) és nekem elég az, hogyha a másik alkatra átlagos/vékony/sportos, arcra pedig átlagos/jóképű.
Internetes partnerkereső oldalakon nagyon sok ember gyűlik össze és elég nagy a választék emiatt is, úgyhogy könnyű olyanokra találnom, akikkel egymást keressük.
Én ráadásul nem is BP-i vagyok, hanem egy vidéki nagyvárosban lakom, mégsem panaszkodhatok a kínálatra.
Most tényleg bocs, de ezek alapján azt mondanám hogy te csinálsz valamit nagyon rosszul
23/F
már bocsi, de itt is kiadhatja magát bárkinek.
20, a/p
2: Ha meg ráadásul még csak szexet keresel, akkor meg különösen nem értem hogy nem tudsz összehozni valamit.
Hol ismerkedsz te? A partnerkereső oldalak tele vannak 16-25 éves srácokkal, akik megkeféltetnék magukat korukbeli srácokkal.
3: Ezért normális egy-két üzenetváltás után fényképet cserélni. (Ezt a kérdezőnek is mondom)
KÉRDEZŐ, nem is beszélve arról hogy arcképet cseréltek, aztán telefonszámot is és személyesen telefonon beszélitek meg hogy mikor/hol találkozzatok. Ennyike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!