Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti raktatok már ki a gépetekre háttérképnek lengén öltözött, sportos fiatalembereket?
Figyelt kérdés
Zavarna titeket ha valaki meglátná,ha a szobátokba lépne?2016. dec. 18. 02:16
1/9 anonim válasza:
Egyszer kavartam egy olykor gyengén öltözött sportos fiatalemberrel. Az ő fotóját gyakran megnéztem, de háttérképnek nem használtam volna. Ismeretlen srácok teste pedig nem vonz, legyen akármennyire is szép.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem ismerősé:D
Csak olyan szép a színvilága,és a látvány is guszta,gondoltam kirakom:D
2016. dec. 18. 02:38
4/9 anonim válasza:
én csak meleg furry-s képeket szoktam kirakni :)
5/9 anonim válasza:
igen, egyszer justin biber volt pucéran a telom hátere :D
6/9 anonim válasza:
barátom a telefonomon a háttér ha feloldom. nem érdekel ki látja
7/9 anonim válasza:
Ruhában raktam már ki csókolózó fiatalembereket háttérnek. Aztán elromlott a laptop, nem tudom, a szerelő mit gondolhatott, mikor becsilingelt a windows.
8/9 anonim válasza:
Nekem a gmail-em háttere egy alsónaciban feszítő szörfös cukifiú. Nem érdekel ha látják, márpedig látják, mert nap mint nap használom suliba. 18/f
9/9 anonim válasza:
Egy csókolózó pár volt a háttérképem. 😊😊😊
És volt szervízben... 😀😀 De a szervizesnek tetszett a kép. Meg én is 😊😊 Most pedig vele járok. 😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!