Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ennyire számít a méret?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire számít a méret?

Figyelt kérdés

Egyre többször olvasom itt a meleg kategóriában, hogy nem számít mekkora de azért legyen nagy. Nekem 16 cm és 13 cm a kerülete beszéltem pár sráccal akik miután ezt megtudták már vissza sem írtak. Komoly kapcsolatot keresek de elég nehéz így elveszik az önbizalmamat. Leginkább aktív lennék és ezért ennyire problémás ez.

18 f

2016. dec. 15. 18:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 14 volt és növeltem egy haverral, így 16 most. Sajna mindenki azt mondja hogy nem számít, de azért számít :D
2016. dec. 17. 09:25
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem inkább fontos,hogy hogy néz ki. Olyan csúnya nemi szerveket küldtek már el nekem,hogy isten őrizz,hogy egy olyat élőbe meglássak,sikítva futnék el🤢
2016. dec. 19. 15:48
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A melegek többsége oda van a nagy szerszámért, ez inkább vizuális étvágy. Aztán vannak közöttük olyankok is, mármint az éhes fiúk között, hogy a makk betolása után már hátranyúl, hogy NE TOVÁBB - ez fáj! :D
2017. jan. 28. 18:58
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ne haragudj ha kritikus leszek, de muszáj megkérdeznem, hogy ha komoly kapcsolatot keresel, akkor miért ilyen sarkalatos kérdés ez az ismerkedés korai fázisában?

Én akkor sem mondom meg, ha valaki nyíltan rákérdez, amíg még nem is találkoztunk, vagy nem ismerem kellő ideje.

Persze lehet én gondolkodom furán.

Ha meg már elég jóban voltatok, és esetleg találkozó is volt... stb. és azután ezt megtudva nem ír neked vissza, akkor meg szimplán gyökér a srác, és nem egymást keresitek.

Hogy ne legyek totál off és válaszoljak a kérdésedre: szerintem semmi gond nincs ezzel a mérettel, emiatt ne érezd rosszul magad.

Esetleg inkább amiatt, hogy sajnos úgy tűnik olyan világban élünk, ahol ez a tulajdonsága egy férfinak döntő módon meghatározza az ismerkedést. :/

2017. jan. 31. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!