Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy nem számít a méret?
Vagy velem van a baj?
Kb 14 centi alatt nem érzek semmit, főleg, ha nem elég vaskos.
Egy kellemes 20/5 viszont már jóval nagyobb élvezetet okoz.
Most én vagyok felszínes vagy mások álszenteskednek?
Vagy tényleg lehet élvezni egy 10 centist mondjuk?
A dolog szubjektív, egyedi esetekre pontos méretek alapján készítek neked szakvéleményt de ez így általánosságban kevés.
Szevasztok!
Nekem volt egy ilyen csajom. Nagyon sok partnerrel volt és mikor velem lefeküdt (18-19cm de iszonyat vastag) akkor menyországba érezte magát. Nem a hossz számított mert volt 22-24cm farkú sráccal is hanem a vastagsága.
Utána találkoztam vele talált egy pöttöm 14-15cm péniszt ami még vastagabb volt mint az enyém azzal is elélvezett 3x.
10 centisről nem tudok nyilatkozni, de a 14-15 centi az átlagos. nem rég voltam egy sráccal akinek akkora volt. és lehet élvezni, nagyon is:) ha tetszik vagy szeretem, egyáltalán nem szempont a méret. normál esetben amúgy se azzal kezdjük az ismerkedést h kinek mekkora.
22,passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!