Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha csak azt szeretem mikor én szopok? Azt nem ha nekem csinálják?
Figyelt kérdés
2016. dec. 7. 15:27
3/13 anonim válasza:
Normális, én is így vagyok vele.
4/13 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel. :)
Csak sajnos nehéz fiatal partnert találni.
5/13 anonim válasza:
Nekem még sosem csinálta pasi :) 34f
6/13 anonim válasza:
Talán azért van így, mert akkor erotizáló illatokat is érzel.
7/13 anonim válasza:
Én még sose csináltam.
De engem ez izgat a legjobban.
8/13 anonim válasza:
Még nem voltam fiúval, de azt hiszem nekem se tetszene ha a másik fiú csinálná nekem, sokkal szívesebben kényeztetném én.
19F
9/13 anonim válasza:
Teljesen normális, bár nálam pont fordított a helyzet, jobban szeretem ha engem kényeztetnek. ;-)
≈18F/a
10/13 anonim válasza:
Mindig ILYEN srácot kerestem. Csak a többségnek nem ok egyoldalúan. Imádnám! Ha komolyan gondolod írhatsz privit! F 25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!