Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik a passzív fiúk, hogy a szájukba élvezzenek el?
Figyelt kérdés
2016. dec. 4. 17:06
11/17 anonim válasza:
nagyon imádom az ízét :) és imádom lenyelni meg szeretem látni a pasi arcát mikor teleélvezi a számat:)
12/17 anonim válasza:
Én pont az ellenkezőjével találkoztam eddig :(
13/17 ftf1983 válasza:
Tapasztalatom szerint a passzívok 99%-a imádja a g*cit. Imádják nyelni és a popsijukba is imádják :P
14/17 anonim válasza:
Én még nem szoptam, de a sajátom ízét imádom, és magát a pénisz látványát is :)
15/17 anonim válasza:
Nem tudom, csak jo és kész, izgato
16/17 anonim válasza:
3-as: erre nem kell felkészülni, elképzelni, amikor szopsz, a döntő pillanatban fog eldőlni, hogy az izgalom hevében engeded-e, ha igen akkor fog kiderülni, hogy élvezed-e...
Mindenkinél (lány vagy fiú) az első alkalom fogja eldönteni, hogy tetszik-e. Ahogy sokan nem tudják elképzelni, hogy valaha is a szájukba vegyenek egy farkat, de amíg nem próbálják ki, addig fogalmuk sem lehet, hogy hogyan fognak reagálni a tettükre...
17/17 anonim válasza:
Nagyon felizgat ennyire közelről érezni, ahogy a másik fél elélvez. A több előnedv, a tovább keményedő farok, majd az, ahogy lüktetve telelövi a szám meleg spermával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!