Szia kérdező, szerintem is igazuk van a többieknek, amig nem érzed át, milyen amikor valalkit megkedvelsz azért, amilyen, és nem érdekel semmi, például én régebben ugyhatároztam irogatok embereknek, de egy az határozatlan voltam, a másik meg, hogy én is arra vágytam, hogy valami magazinbol pattant srác flörtöljön velem, de nem igy volt, irogatott rám mindenki, "jo" pasi "rosz" pasi, de én a jo pasiknak se mertem vissza irni :$ azt hittem nem vagyok elég jó, vagy tényleg küldtem képet nem jött válasz, mondtam is, hogy velem lehet a baj? :( aztán átéltem olyat amikor megismertem egy embert, egy sima barátot, akivel jól elbeszélgettem, megértett :D ez nekem jol esett és nem volt a "higt quality" srác :D de megkedveltem, nem volt izmos, pedig én mindigis arra vágytam, hogy valami izmos, sármos rosz fiú az ujja köré csavar :D de nem, ő kis vézna volt :D 13 centis pénisszel :D és ahogy megkedveltem ugy lett nekem egyre szimpibb mindene :p :') de bánatomra hetero volt xdd hogy legyen jo kis csattanó a végén :D hehe, szoval hiába fogadtam volna el sőt, mára már teljesen felizgatnak a fiatal vekony aktiv srácok xdd még a srác előtt itt gyakorin rengeteg olvastam, hogy phuu a 17-től fölfele a minél nagyobb szerszám az igazán igazi :D ezt annyiszor olvastam, hogy az milyen jo, milyen szuper, hogy be is idegződött :D miután megismertem azt a hetero srácot és szimpi lett egyszerűen nem érdekelt mekkora :D bántott a tudat, hogy hetero és csak fantáziálhatok, de amikor azon kaltam magam, hogy minden nap azon kattog az agyam esténként, hogy simogatom a combjait és öm... kényeztetem azt a 13 centit :D brutálisan felizgatott xdd azota nagyon megtanultam, hogy mind1 milyen a lompos :D ha azt szeretem akié a lompos akkor bármilyen zászló leng a lába között, pont a tulajdonosátol fogom imádni a zászlót is :D szoval nekem már mindegy a szerszám :D meg ami alap, hogy kedves vagyok :) szeretem dícsérni a másikat a jó tulajdonságai miatt, szerintem nehéz egy jó pasinak :D de nem a szexmániásoknakk, azokkal biztos nem feküdsz össze xdd HACSAK!!... :D nem talált pont egy olyan embert akinek tetszenek a vonásaid :D és tény az, hogy nem csak magyarországon vannak meleg ugye? Igen gondolom a magyar srác lenne a kézen fekvőbb :D ez tény, na de visszatérve, hogy egy jó pasinak miért nehéz, aki kapcsolatot keres :D szerinted nekik nem kell szeretet, stb :D szerintem ők tanulják meg elsőnek, hogy milyen a szeretet hiány :D azt csak te gondolod, hogy ha jo pasi akkor pikk pakk össze szed valakit :D max szexrey de aki kapcsolatot keres, hosszut, az hiába "joooo" pasi, őket ugyan ugy éri a csalódás, és sok szerintem aki rendes, az hamar rájön, hogy nem biztos, hogy olyannal kéne nekik össze jönni akik ugyan ugy "jo" pasik :D igenis bennük is ott lesz az, hogy ne tegyék magasra az elvárásaikat sőt :D nekik jooo nehéz dolguk van :D mivel JO PASIK, igy rizikos, mivel mások is szemetvethetnek rájuk :D szoval ott biztos van folyton stresszelés, féltékenykedés stb :D ne ELVÁRD, hogy jo pasid legyen, nekik is van lelkük, kedves szavakkal töbre mész, hát meg max vissza utasítanak, de ennyi, sok irja le itt gyakorin, hogy csak azért fekszik össze vagy van olyan sráccal aki nem valami szépség, mert kedves :D és ad soook szeretet, törődik a másikkal, lehetnek valamilyen elvárásaid, pl higénia, valamennyi mozgás, ne legyen dagadt a másik, de én is ha elvárok valamit, akkor azokat természetesen én is betartom :D de ha valaki valamennyire eltér az elvárásoktor nagyon nem biztos, hogy attol még nem egy tuti pali :D jó példa, rám irt egy srác :D kedves volt, rendes volt, barátságos :D ez jo pont :D én ugyan ugy az voltam vele, jol elbeszélgettünk :D szimpatikus volt, volt egy olyan kérdés gyakorin, amire válaszoltam ilyen hülyeséget xd lényeg, hogy képeket lehetett más srácokról kérni :D ugyhogy kértem, azt kaptam is xdd a srác volt az, hát nem volt kigyurva eggyáltalám xdd :D azis kis vékony, egy kis kevés szörrel ami oda is illett :D mondom, wooow, tetszett amit láttam :D pedig nem volt egy görög test :D vagy maga a tökéletesség :D mondhattam volna, hogy phuu nincs kocka nem érdekel xd de nem :D mondom jaaaj xd nekem is kéne akkor már ha illedelmesen küldött xdd ugyhogy mondtam, jooo küldök nem érdekel :D kültem erre irja, hogy ez ciki, hogy nekem küldte, de igy elgalább ő is látta az ém testem xdd tetszett neki, PEDIG nincs görög testem :D átlagos, uncsi xdd jött a hol lakom téma :$ phuu tudjátok ti is az milyen rosz, ha kiderül, hogy messze lakik, hát.... -_- ő a világ végén, szomoru lett :D azt irta, hogy reméli nem tűnök el és irok nekii!!! Miközben nekem nagyon nagyon szimpi volt xdd eszem agába sincs, hogy ne irjakk neki, meg ilyenek, jobban nézett ki azért mint én, de mégis ő irja nekeem? :D ettől csak szimpibb lett a srác :D és biztos, hogy elmegyek a világ végére :D na ennyit arrol, hogy jo pasi nem jo pasi :D szerintem ő jobb srác mint én sokkal :D erre ő irja nekem, hogy igenis irjak neki :D szoval csak kitartást kérdező, ne legyél nagyon válogatós :D lehetsz az csak ne a szőke herceget keresd :D az csak a mesében van, vaaaagy ammekora a föld lehet van herceg csak macera megtalálni ennyi ember között xdd