Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BGE-PSZK sok jó pasi van? És melegek? (LENT)
Figyelt kérdés
NEM ez alapján választok egyetemet! Légyszi az ilyen válaszokat hagyjuk!
BGE Pénzügyi és Számviteli Karán vannak jó pasik? És melegek?
Vagy a Corvinuson vannak többen?
#egyetem #meleg #homoszexualitás #főiskola #BGF #pénzügy és számvitel #biszexuális #Budapesti Gazdasági Főiskola #BGE #Budapesti Gazdasági Egyetem
2016. nov. 29. 17:43
11/15 A kérdező kommentje:
Abszurd akkor lenne a kérdés, ha azt feltételezném, hogy van összefüggés.
Egyértelmű, hogy nem ez alapján válogatnak, viszont az már egy normális kérdés, hogy akik odajárnak azok között vannak-e jó pasik illetve melegek.
Még csak nem is céloztam semmi ok-okozati összefüggésre.
2016. dec. 13. 08:35
12/15 anonim válasza:
A BGE-s/Corvinusos meleg témához kapcsolódva,ha vannak fent meleg srácok valamelyik egyetemről írjanak már :D. Ismerkednék,de nem merek nyíltan fiúkat leszólítani.
13/15 anonim válasza:
PSZK-n statból majd számolhatod, hogy van-e összefüggés :p
14/15 anonim válasza:
Ha valakinek aktuális, nyugodtan írhat, ismerkedek szívesen :D
15/15 anonim válasza:
Tudok egy pár csoporttársról ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!