Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandóan megcsalom a pasijaimat, ez baj?
Rájöttem, hogy egy emberben nem lehet megtalálni mindent, amire szükségem van. Vagy jól néz ki nagyon, de buta mint a tök és nem lehet vele kommunikálni, vagy épp nagyon okos, jól megértjük egymást, de nem izgat fel szexuálisan. Ezért most van három különböző fiúval párkapcsolatom, mindegyik azt hiszi rólam, hogy én vagyok a barátja.
Amikor egy új sráccal vagyok együtt, már azon fantáziálok, hogy a következővel közösülök.
Ez beteges?
Nahát milyen bájos válaszok :)
Döntöttem végül, és a 3 közül csak a legrégebbit tartom meg, a másik kettőt pedig lekoptatom, és ezentúl csak egyéjszakás partnereket fogok keresni a párom mellett.
Nekem van ismerősöm, akik már lassan 5 éve boldog párkapcsolatban élnek úgy, hogy mindkettő alkalmizik, azonban ezt mindkét fél tudja. Számomra furcsa, de úgy látom, hogy náluk működik, tehát nem lehetetlen. Te is add meg a lehetőségét a partnerednek, hogy pl. amikor nem érsz rá "mondvacsinált okokkal", akkor ő is megtehesse, ha épp egy kis szexre vágyik, amit te nem tudsz neki megadni mert épp máson dolgozol.
Az, hogy az emberek többsége ezt elítéli vagy negatívan értékeli, az ne befolyásoljon, ne mások elvárásainak felelj meg, hanem olyan kapcsolatban legyél, amely mindkettő fél számára korrekt. Nem tilos alkalmizni, ha ezzel nem tartod azt hazudságban, aki megérdemelné az őszinteséget.
Gratulálok. Áruld már el szerencsétlennek hogy egy hím r*ingyo vagy és nem elég az ő feneke. Vesztegeted az idejét
1, ha megtudja, biztos dobni fog téged. Meddig akarod titkolni?
a, nem tervezel vele hosszú kapcsolatot, akkor pedig ne rabold se a pénzét, sem az idejét
b, vele akarsz maradni. Orokke titkolni akarod? Meddig akarod még csalni? Szerinted ez egészséges? Beteg vagy.
2, bizonyára te tökéletes vagy. Na ez már ott bukik, hogy
a, ilyeneket csinálsz
b, nem tudod eldönteni a saját ertekrendeddel, hogy normális e, ezért kiirod ide
c, azt hiszed hatalmas áldozatról mondtál le, amiért szobrot kéne emelni rólad. Beképzelt, felszínes, egoista, utolsó sz*ar alak vagy, és még h*ulye is
3, kommentelők közul a nem homofobok is lekervernenek neked egy jó nagy csattanós pofont. Ezért senki se nézne fel rád, max azok a szerencsétlenek, szánalmas sexmaniasok. A többi ember jogosan elítél téged.
Ez vagy troll kérdés, vagy csak verni akarod a melled azzal, hogy mennyire kelendő vagy, ugye?
Mindazonáltal, nem baj, legalábbis nekem nem. Ha neked ez oké, és így vagy boldog, ám legyen. Nyílván vagy annyira idős, hogy felfogd, mit csinálsz.
a, Kamu kérdés.
b, Szociopata.
Én a másodiknál tenném le a voksomat.
Az a baj,hogy erősitesz egy sztereotipiát.
Azaz,hogy:bárkivel akinek farka van.
Ne hírdesd,amúgy keresni kell,hagy mind 3at pitsába és jöhet a következő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!