Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Állandóan megcsalom a pasijaim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állandóan megcsalom a pasijaimat, ez baj?

Figyelt kérdés

Rájöttem, hogy egy emberben nem lehet megtalálni mindent, amire szükségem van. Vagy jól néz ki nagyon, de buta mint a tök és nem lehet vele kommunikálni, vagy épp nagyon okos, jól megértjük egymást, de nem izgat fel szexuálisan. Ezért most van három különböző fiúval párkapcsolatom, mindegyik azt hiszi rólam, hogy én vagyok a barátja.

Amikor egy új sráccal vagyok együtt, már azon fantáziálok, hogy a következővel közösülök.

Ez beteges?

2016. nov. 29. 03:55
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

Nagy baj igen. Így soha nem leszel igazán boldog, soha nem fogod megtalálni azt a biztonságot az életben, amit valamilyen szinten minden ember keres, hiszen te csak repkedsz ágról-ágra mint a madárkák.

De ha neked ez az élet jó, szíved joga, viszont ahhoz nincs jogod, hogy másokat átverj. Szexelhetsz te minden nap mással ha neked ez az életcélod, de arra azért odafigyelhetnél, hogy akivel szexelsz, azzal beszéld meg, hogy csak szexelni akarsz, mást nem. S ha a másik ember is így gondolja vagy ezt elfogadja, akkor semmi akadálya.

2016. nov. 29. 10:51
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
És mióta vagy 3 fiúval? Mert nyilván ha csak egyéjszakás kalandokról van szó, akkor nem baj.
2016. nov. 29. 15:27
 13/40 A kérdező kommentje:
Az egyikkel már másfél éve vagyok együtt, a másikkal kb. fél éve tartom rendszeresen a kapcsolatot, a harmadikat pedig csak 2 hónapja ismerem
2016. nov. 29. 16:00
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Így azért gáz. De egy egyéjszakásban mondjuk lehet, hogy így is benne lennék, ha tudnám, hogy többet nem találkozunk.
2016. nov. 29. 16:08
 15/40 anonim ***** válasza:
96%
Szégyelld magad, ez súlyosan inkorrekt viselkedés az összes érintett sráccal szemben. Nem azzal van a baj, hogy szexet keresel mindig mással, de semmiképpen se párhuzamosan többel, ráadásul azt hiszik hogy párkapcsolatban vagytok?! Gondold át ezt, mert ez nagyon-nagyon gáz így!
2016. nov. 29. 16:44
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez beteges. Ha nyílt kapcsolatban/dugópajtik lennétek, akkor persze, hogy nem lenne az, mert nyílt lapokkal játszanátok. De így más érzelmeivel játszol. Én ezt nem értem. Mi ebben neked a jó? Ekkora lenne a szívedben az űr vagy csak nem fogod fel, hogy mit teszel? Ha/amikor ez kiderül nekik nem csak egy szakítás lesz. Egy ilyen után kevésbé fognak tudni bízni másokban is. Belegondoltál már ebbe? Önző vagy, bocsi!
2016. nov. 29. 17:56
 17/40 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem ez dicséretes hogy az itt méltatlankodókkal ellentétben nulla fő helyett egyenesen három embert teszel boldoggá. Helyettük is te dolgozol, mégis megdobálnak sárral.
2016. nov. 29. 21:49
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

Ez határozottan egy undorító dolog a te részedről. Szédíted itt a fiúkat aztán meg nagy kamu az egész. Akkor lennél igazán tökös ha megmondanád nekik, hogy mi a szitu és nem játszanál velük még mindig. Már nem azért de az akivel már másfél éve együtt vagytok szerinted mit érezne ha megtudná, hogy mellette még 2 fiút dugsz? Vagy képzeld el, hogy te mit éreznél ha megtalálnád a számodra tökéleteset majd évek után kiderülne, hogy folyamatosan félre kefél mert neki meg te nem vagy elég jó? Vagy szakíts velük vagy pedig változtass a hozzáállásodon és válasz 1-et a 3-ból.

19/Feminin/Passzív

2016. nov. 29. 23:58
 19/40 anonim ***** válasza:
94%

Te dolgod, igazabol en senki folott nem torok palcat, es mas se tegye, mert mindenki folott lehetne..

Ami viszont erdekel. Hogy a francba van idod mind a 3ra. En egyetemista vagyok. Egy egyejszakas kalandot is maceras osszehozni, nem hogy 3 allando partnert, akikkel meg fent is kell tartani es apolni kell a kapcsolatot.

2016. nov. 30. 19:25
 20/40 A kérdező kommentje:

köszi a választ!

én is egyetemista vagyok,pont ezért van rá időm

Mindig beadok valamilyen kamu szöveget, hogy aznap este miért nem érek rá az egyikhez menni, közben olyankor a másikkal vagyok.

De volt már rá példa, hogy amikor az egyiknél voltam, a másik felhívott, és ecsetelte, h mennyi hiányzok neki, meg mennyire szeret.. Erre csak annyit mondtam, hogy igen én is

Mindegy, a három fiú három teljesen különböző körben mozog, szerintem semmi esély nincs rá, hogy ismernék egymást.

A 1,5 éves kapcsolatomban már nem annyira vonz a srác, mint régen, kezd nagyon unalmas lenni a szex, ezért újítottam be.

2016. nov. 30. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!