Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tegnap este lefeküdtem egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este lefeküdtem egy sráccal? Meleg vagyok?

Figyelt kérdés
22 éves srác vagyok, soha nem voltam úgy együtt senkivel, nem is csókoltak még meg, egy ölelést se kaptam még. Tegnap egy ismerős sráchoz felmentünk, jót beszélgettünk, pezsgőztünk, majd lefektetett az ágyára. A nyakamat csókolgatta, szépen lassan oda nyúlt, elkezdte izgatni és mikor már élveztem akkor elkezdett engem kielégíteni. Elélveztem, utána Ő ráélvezett a combomra, végül megölelt, átölelve aludtunk el. Olyan jó volt az egész. Meleg lennék?

2016. nov. 24. 08:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ezen mi olyan bonyolult.

Szoktál fantáziálni férfiakról?

Ha igen akkor meleg vagy.

Kész.

Ennyi

2016. nov. 26. 15:27
 22/23 anonim ***** válasza:
9%
Jájj: (
2016. nov. 29. 14:33
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Ahogyan ezt leírtad, valószínúleg igen. Senkivel nem voltál még előtte, szóval a biszexualitás is ott van, mint lehetőség...

Ezt amúgy nem kell túlgondolni. Légy olyannal, akivel szeretnél és ő is szeretné. Ennyi. ;)

20/f

2016. nov. 29. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!