Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsókolt egy meleg barátom buliba, nem egyszer fordult ez elő, mindig csak akkor történik meg ha kicsit iszik. Szerintetek miért csinálja?
Bocsi, de szerintem ne ringasd bele magad a gondolatba, hogy majd belé essél majd pofára...
Tudok egy fiút(volt több hasonló is), aki szemezget velem(fiú vagyok), de sorban nyomja a csajokat az ágyba, szóval a törékeny szívem érdekében inkább maradok egy ideig még szingli.
Ha azt is mondja, hogy kipróbálná veled, összejöttök, rózsaszín köd lep el téged, mert annyira belé estél, és még szex is van, hú!- Utána meg egy nap, amikor már minden szép és jó, odajön hozzád egy srác vállán, hogy bocsi de a fiúk jobban tetszenek. Úgy összetörne a szíved. Nem kívánom ezt neked.
Szerintem akkor caak bi, de a fiúk oldalán. Mesélt egyébként olyat, hogy volt e szerelmes lányba? Lehet, hogy fizikailag képes csak lányok iránt érezni vonzalmat. Én nem ismerem, de ez lenne a tippem.
U.i.: Igen emberek, valamilyen szintű "bi-fóbiám" kialakult tapasztalatok és történetek miatt, elismerem. (De homoromantikus bi fiúval járnék mégis...)
20/f
táncközben a dörzsölődés is kiválthatja az erekciót...
részegen meg mindenki fogékonyabb mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!