Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szokott rajtam kívül valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szokott rajtam kívül valaki utcára/munkahelyre női bugyiban illetve harisnyában menni a nadrág alatt?

Figyelt kérdés
Én szeretek nylon harisnyát felvenni nadrág alá mert úgy legalább nem fázok és az is csak női bugyival kényelmes vagy bugyi nélkül de boxerrel pl egyáltalán nem jó
2016. nov. 17. 16:19
 1/8 anonim ***** válasza:
4%

Keresztapam es te nem o vagy, mert o nem tud igy irni :D

Egyebkent nem tudom ot sem megerteni es eleg undorito, plane hogy elvileg hetero ferfi

Nem veszi be a gyomrom

Ilyen atlatszo tangakat is hord

2016. nov. 17. 16:21
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Bu.z.i.knál ez mindegy.
2016. nov. 17. 17:54
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Kikerem magamnak! Melegvagyok de eletembe nem volt es nemis lesz rajtam noi ruhadarab. De ha nemtudod milyenek a melegek minek jossz ide rontani a levegot?
2016. nov. 17. 19:19
 4/8 A kérdező kommentje:
én szeretem, sokkal felszabadultabbnak érzem magam
2016. nov. 17. 19:23
 5/8 anonim ***** válasza:
38%
soha
2016. nov. 17. 20:02
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

Űszerintem nincs azzal gond ha ilyesmiket viselsz mwgadon, bugyi, harisnya, stb... Magánügyed. Egyszer láttam a nyáron egy srácot ilyen feszesebb rövidnaciban, lehajolt év bevágott a tanga :)

Engem mondjuk izgat és tetszik...

Ha Szombathelyen ilyennel találkoznék annak örülnék.

2016. nov. 18. 13:01
 7/8 anonim ***** válasza:
92%
Vicces vagy most egy kicsit megnevettettél.
2016. nov. 19. 15:57
 8/8 vodi ***** válasza:
100%
Én állandóan hordok!Nem is tudom van e otthon férfi alsóm!:)
2021. nov. 11. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!