Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láthatott minket vajon valaki?
Figyelt kérdés
Vègre saját lakásba tudtam költözni (panel de nekem tökéletes) viszont eddig otthon mindig is utáltam a terítőket, függönyöket meg szőnyegeket meg stb mondhatni fóbiám. És ahogy beköltöztem meg se fordult a fejembe hogy legalább függöny azért kéne. Mert szembe is van egy ugyan ilyen tizes, ès egész közel is és amikor esténként a barátommal (fiú, én is) "elvoltunk" azt simán láthattàk nem? Gondolok itt olyan részekre amikor finomabban megy a dolog pl a nappaliban még lámpafényben. Akkor simán látnak mindent befele? Kb 3 hét volt. 21 F2016. nov. 14. 15:07
1/8 anonim válasza:
Nem értelek igazán nem...
Ha látták...akkor ismét és úgy csináljátok?
Az ablakpárkányt javaslom legközelebb!
Neméri kapaszkodni!
2/8 anonim válasza:
Tuti látták és közben szörnyülködtek hogy- "ezek a mocskos b.z.ik a kirakatban szexelnek". Legközelebb tessék vigyázni.
3/8 anonim válasza:
Engem izgatott volna, ha látlak titeket, nem szörnyülködnék..
18/L
4/8 anonim válasza:
Nem szoktam ilyen kérdésekre válaszolni, de most megírom. Először is tisztázzuk: ha tisztában vagy azzal, hogy „szembe is van egy ugyan ilyen tizes, ès egész közel is”, akkor igazából mi is a kérdés? Főleg úgy, hogy nincs függönyöd. Másodszor: ezt Ti tudjátok a legjobban eldönteni, hogy vajon a szomszédok beláthatnak-e. Egyébként meg, ha látott Titeket valaki, az csak nektek lehet kellemetlen, illetve magatoknak köszönhetitek, normális ember nem csinál ilyet. Ami kettőtök között történik, az csak Rátok tartozik.
5/8 anonim válasza:
Na és ha megláttak, akkor mi van? Nehogy már ez zavarjon. Ha valaki irigykedik, akkor úgy kell neki.
6/8 anonim válasza:
tuti h làtak :D én még fügönyön keresztül is làtam ilyet:D
7/8 anonim válasza:
Meglátják és többet arra se fordítják a fejüket. :D
8/8 anonim válasza:
Biztosan láthattak, de egy panelházas területen úgysem igazán ismerik egymást az emberek. Azért egy függöny nem ártana, bármennyire is nem szereted, ami kell az kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!