Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A strand öltözőjében felállt a péniszem és a nekem szemben öltöző srácnak is és egy páran minket figyeltek eléggé feltűnően, akkor ők melegek vagy és is lehetek azért mivel felállt a pasira?
a szemben lévő srác lehet hogy meleg. de lehet hogy nem. a tőbbi fiu meg lehet hogy azért bámul mert felállt és azt hiszik hogy meleg vagy.
Hány éves vagy?
Lassan már ott tartunk, hogy akinek feláll, az meleg. 21.század Magyarországa csak így tovább.... Hajrá.
Egyébként természetes dolog az erekció, ki jobban, ki kevésbé éli meg egy meztelen test látványát, még ha az a saját nemhez is tartozik. Libidó kérdése. Valami biztos kell hozzá, ha egy fiút beindít egy másik fiú látványa ( erekció ), de én nem hinném, hogy az azt is jelentené, hogy ott már sexuális vonzalom lenne. Én bisex vagyok, de én sem mozdulok rá akárkire, sőt engem a közös helyek, mint az öltözői, strandi zuhanyzók kimondottan idegesítenek, irritálnak.
Nem hiszem, hogy ettől meleg lennél. Én úgy tudom, a fiúknak magától is feláll néha. :)
Én viszont lány vagyok, és egyszer tökre megnéznék egy ilyet, ahol fiúk öltöznek egymás mellett, némelyeknek lankadt, másoknak viszont feláll, és kemény végig közben... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!