Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van egy nagyon aranyos fiú a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy nagyon aranyos fiú a munkahelyemen, és tudom, hogy én is tetszem neki, de nem tudom megtalálni sehogyan sem. Mit tegyek? Részletek lent:

Figyelt kérdés
Olyan helyen dolgozom, ahol rengeteg ember dolgozik több épületben, és azt se tudom melyik épületben van a szobája. A nevét már sikerült kiderítenem, de olyan neve van, amilyenből 1000 másik embernek is, így Facebook-on sem találom meg. :( A munkahelyi telefonkönyben sincs benne. Az egyik kollégáját megtaláltam Facebook-on, de az ő ismerősei között sincs. Ha meg véletlenül arra jár, ahol én dolgozom, akkor nem egyedül jön, hanem kb. 3-4-en együtt, és most menjek hozzá úgy oda, hogy ott állnak mellette a közvetlen kollégái, meg az én közvetlen kollégáim is a közelben vannak? Sosem volt még barátom, és nem akarom elszalasztani ezt a lehetőséget, főleg, hogy tudom, hogy én is tetszem neki. Lécci segítsetek!

2016. nov. 10. 21:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálam volt ilyen pár napja, hogy rámnézett egy srác jóval idősebb gondolom, és folyton nézett ránéztem mosolygott és próbáltam nemodanézni de akkor is odanéztem folyton engem nézett, utána kicsit kellemetlennek éreztem és leléptem, kicsit reménykedtem benne, hogy összefutok vele másnap ugyanott ugyanakkor de nemláttam... helyes volt meg minden de másba vagyok szerelmes...
2016. dec. 1. 16:57
 12/13 A kérdező kommentje:

Hát csúnyán kikosarazott. Ez lett a sztori vége... :(

(Csak mert valaki kérte, hogy majd írjam meg, hogy mi lett...)

2017. jún. 14. 18:34
 13/13 anonim ***** válasza:
88%
Sajnálom. Sajnos egy mosoly valóban nem jelent még sokat. De biztos találsz helyette mást!
2017. jún. 14. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!