Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért olyan beképzlet sok meleg? Különösképpen furcsálom ha se nem olyan szép se nem egy geniusz. Mi a magyarázata a fellengzős stílusnak? Főleg azzal mért viselkedbnek így, aki helyesebb, visszafogottabb, műveltebb? 25/f
Azokról a nagyon helyes srácokról mi a vélemyényetek akik állandóan csajoznak, leplezve melegségüket?
Szídják a melegeket vagy csak nem merik vállanli önmagukat.
Engem azért zavar, lehet egy picit konzervatív vagyok.
Akinek sok partnere volt, az nem tud igazán szeretni kötődni, más az értékrendje. Nem tudom elképzelni, hogy az igazit keresné minden ágyasában. Majd eldobja mint egy lyukas zoknit.
Én világ életemben egy csendes, visszafogottabb, valódi emberi értékekre építő, nagyon zárkózott, de helyes fiúcska voltam. Hogy kicsit kinyíljak elkezdtem edzeni, és mára szépen látszik az eredmény, de az önbizalomépítésem után sem igazán tudok a korosztályommal mit kezdeni.
Észrevettem, hogy nem feltétlenül magamban kell keresni a hibát, sajnos a mai fiatalok nagyon elkorcsosult értékrend mentén vezetik az életüket, állandó buli-pia, féktelen szex, cigi-drogok, ezek nekem semmit nem jelentenek, ezt úgy mondom, hogy nem vagyok egy prűd macskajancsi. Aki nem áll be a sorba, sajnos annak nem nagyon osztottak lapot, így a magunk fajta pasik eléggé a saját világukban kell, hogy éljenek. És a magánéletem mégsem unalmas. Hát ez van :)
24/meleg
Nagyon jol fogalmazol, egyetertek Veled!
Azert en is elegedettnek erzem magam, megha nincs is partnerem. Nem kell mindenaron nem allok be a sorba.
Azért,mert fiatalok és azt hiszik,hogy ez még sokáig így lesz:)
Mark Miller?:)
Szerinted ő szóba állnak bárkivel?
Az ilyen srácok nem állnak szóba csak azokkal akik 10-ből 10-esek és tele vannak pénzzel..
18 - as igaz amit mondasz vagyis en is erre gondoltam, DE van 10\10 meleg pasi Mo-on akinek meg penze is van??
Egyszeruen csak bunko a melegek tobbsege.
Megint ram ir egy srac aztan nem valaszol, azt se tudja hogy nezek ki.
Lassan mar rohogok rajtuk, nemsokara senki nem fog az ilyenekkel meg beszelni se. Olyan maganyosak lesznek, bizony raebrednek elment az eletuk.
2016 ban mar nem az affeltalas a jellemzo a melegekre hanrm a flegma, taho viselkedes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!