Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el magam és lépjek túl a depresszión?
Figyelt kérdés
Itt anon vagyok szóval bátran merek beszélni róla. Mostanában egyre jobban érzem hogy nem vagyok normális és sose lesz teljes az életem biszex/melegként (nemtudom pontosan). Kb 2 éve eléggé belezuhantam a gödörbe és azóta szinte folyamatosan rosszul vagyok. az elmúlt két hétbe még rosszabb lett, naphosszat csak iszok és cigizek de részegen is érzem ezt az állandó ürességet az életemben. Egyszerűen semmiben sincs szerencsém az életben. Állandóan azt kell látnom hogy másnak milyen sikerei vannak, miközbe én szopok hogy elérjem a céljaimat (amik alig vannak) de általában a vége előtt valami máshogy alakul és nem sikerül. Barátaim nem nagyon vannak, nem nagyon értik mi van velem. Szüleimmel se tudok beszélni. közösségbe igyekszek vidámnak tűnni. Van egy barátom de belőle is egyre jobban kiábrándulok, viszont tudom hogy ha mégis szakításra kerül most a sor akkor mégjobban összeomlok mert ő volt az egyetlen biztos támasz az életemben de mostmár ő is alig ír alig beszélünk, elvárná hogy mindent én csináljak én írjak először stb. Mint mondtam a pia meg a cigi se segít már semmit, meghalni pedig félek pedig tudom hogy optimális lenne. Bocs a lelkizésért. Mit ajánlatok hogy legalább ezt a pár kritikus hetet kibírjam?2016. nov. 7. 20:03
11/12 anonim válasza:
Nekem is nyugodtan írhatsz, ha beszélgetni van kedved :) Egy külső szemlélő mindig objektíven lát mindent, így jobban tud akár tanácsot is adni a szituáció pontos ismeretében :)
12/12 anonim válasza:
Bocsi de komolyan el kellene gondolkoznod magadon!!!Vannak céljaid habár nem sok,de nehéz magvalósítani őket? Ha másokat nézel sosem lesz semmid.Az akadályok azért vannak hogy leküzdjük őket:Én olyan vagyok akinek évek óta minden sikerül,de küzdök is érte.Azt mondta valaki amikor látta mennyit küzdök a célomért hogy ez nem is olyan egyszerű.Én mondtam: épp ez benne a szép,ha az lenne mindenki csinálná,és nem lenne értelme.Ha nem tudsz küzdeni,mert vagy puding vagy,vagy elszántsághiány,önsajnálatt akkor ne panaszkodj.Sz.a.r.j le mindenkit váltds valóra az álmaid,céljaid,és ha jól érzed magad minden helyreáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!