Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a párom elvárja hogy ha kedve támad, kenyeztessem?
Nem, a legkevésbé sem normális dolog ez! Nem is értem miért vannak emberek kapcsolatban olyanokkal, akik ennyire nem becsülik őket? A meleg srácok is a bunkókra buknak, a rendes srácok meg le vannak ejtve? (na jó, befejezem a panaszkodást :D)
27F/m
Ha nem szívesen csinálod szólj én helyettesítelek...
Benn vagyok csak szopásban...
33/F
Akkor te hogy nézed a filmet? :)
Nem feltétlenül normális ha érzi, hogy inkább nem tennéd akkor semmiképpen sem az.
Beszélj vele.
3# Azért a passzív srácok nem ilyenek.
Én pl nagyon erősen felemelném a szavam és már pakolnám is bőröndömet.
De a partnerem nem ilyen.
Ha fáradt vagy nem voltunk együtt napok, hetek óta és neki nagyon kell akkor értehető egy gyors numera, persze nem vagyok én is kiütve a fáradtságtól, de kényszer-sex nincs egy kapcsolaton belül.
Ha nem a homoszexualitás kategória "elnyomott kihasznált passzív"-ja vagy, aki havonta kiír egy kérdést (persze mindig más korral és helyzettel), arról, hogy őt kihasználja az aktív partnere, ...amúgy biztos, hogy az vagy. Egyszerűen teljességgel elképzelhetetlen, hogy egy életerős felnőtt férfi nem tudja megmondani a partnerének, hogy mi tetszik neki és mi nem.. Meg a magyarországi melegek azért elég talpraesettek és rendelkeznek tapasztalattal, főleg a 25 év felettiek, és nem hagyják magukat "elnyomni" és "kihasználni".......
Na, de ha mégis egy kezdő passzív vagy, aki először él együtt a partnerével (ennek nagyon kicsi az esélye), akkor halgass az előző válaszolókra, ne hagyd magad elnyomni! Ja, és sok szerencsét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!