Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MELEG PASIK! Ha komoly szándékkal randiztok, mi az a pro/kontra lista, ami alapján kerestek?
vagyis "milyennek kellene lennie" a másiknak? Mi az ami abszolút kizáró dolog?
Saját kort, illetve a keresett személy korát is kérem megadni.
Előre is köszönöm az *értelmes!* válaszokat.
Akár meleg, akár hetero ismerkedésről beszélünk, nem igazán értem, hogy sokan miért hisznek a "szándékban" meg a fejben előre "meghozott döntésekben" párkapcsolati, randi témákban?
Ez a "csak alkalmit keresek" vagy "csak komoly kapcsolatot keresek" egy életszerűtlen elképzelés. Amikor valaki megkérdez, hogy pl miert vagyok fenn a keresőn, kit/mit keresek, mindig azt mondom, 'ismerkedem, és meglátjuk mit hozunk ki egymásból'.
Hiába tetszik valaki fotón, ha nincs kémia és kölcsönös vonzalom és hiába volt ismerősöm, aki szándékkal csak alkalmi szexet keresett és szerelem lett belőle. Én meg komolyan kerestem és nem lettbszerelem, csak futó kaland. És ez mindegy hogy meleg vagy hetero az illető.
Tehát én nem szoktam paramétereket és mértékegységekben kifejezhető adatokat várni és megadni.
Ideális lenne a 44 évemhez egy fiatalabb kamaszos, nálam nem magasabb (<170) nem dohányzó, szőrtelen srác, de a való életben inkább csak annyi, hogy "ne érezzek csókolózáskor cigiszagot" azaz nem a dohányzás zavar, csak ha érezhető. A testi és kor paraméterek meg olyanok, hogy lehet hogy pont egy olyan vesz le a lábamról aki "nem illik bele" a kategorizálásba. Sose tudni. ;)
Szeretném, ha...
- kedves, megértő és türelmes lenne (engem azért nem egyszerű elviselni. :D Azt hiszem...)
- elfogadná, hogy introvertált vagyok, nehezen nyílok meg, nehezen ismerkedek, ami nem azért van, mert nem érdekel a fiú, csak félénk vagyok, az új dolgok iránt főleg.
- másokkal is kedves, barátságos lenne, ne a rosszat lássa először, és jó, ha nála a pohár félig tele van, így rám is tud hatni, hogy ne legyek borúlátó.
- nálam magasabb, erősebb, férfiasabb lenne (én nem igazán vagyok ilyen)
- bátor, magabiztos lenne, de azért az érzéseit, érzelmeit is ki tudná fejezni
- fel tudna emelni, mert biztos sokat lógnák a nyakán :D
- ha szeretné, hogy ölelgetem és hozzábújok, és ő is igényli ezt tőlem, nem zavarja.
-szeretné a macskákat, mert nekem van 2 :D
Nem szeretném, ha...
- dohányozna (és egyéb káros szenvedélye lenne)
- túl divatos lenne, aki állandóan vásárol trendi ruhákat
- igénytelen lenne
- erőszakos és agresszív lenne
- beképzelt, nagyképű lenne, aki lenéz másokat, és folyton kritizál mindent
- unatkozna mellettem (ez egy nagy félelmem...)
Én 21 éves vagyok, és 20-25 között lenne "ideális". :)
Imadom h az emberek elvarjak h huszonevesen legyen a masiknak egzisztenciaja.. Nevetseges. En egyetemista vagyok nem is lesz sajat keresetem (ami nem osztondij) evekig. Nah mind1 valaszolva a kerdesre
Kulsore Legyen magas, ferfias, helyes, ne legyen vekony, macko stb.
Legyen jofej, lehetoleg egyetemista o is, ertelmes.
En eleg extrovertalt vagyok, eleg nagy tarsasaggal, sokat bulizom de mellette jol tanulok. A mostani baratomra eddig kb ezek mind igazak, es o is nagyon extrovertalt. Nem dohanyzom nem is szeretem a szagat se, de a baratom dohanyzik es elviselem, mert errol szol a kapcsolat h kompromisszumokat kotunk. Olyat baratot mint o kb lehetetlen talani, nekem sikerult, ugyh nem kapok agygorcsot, ha 1-2 dologban nem egyezunk.
Szeressen romantikazni, bujni, egyik legfontosabb szamomra h legyen erdeklodo, es ne en keressem foleg
Én a sekélyes oldalt erősítem mert az elsődleges a külső nálam.
Pro:
-korosztályon belül:25-40
-minimum 175cm legyen.
-minimum 85kg
-Izmos vagy maci
-aktív/uni
-közelség. max 30km
-Szeret szexelni.
Kontra:
-korosztályon túli
-Kopaszodás
-Vállig érő haj + Ez a szamuráj haj
-Ha a férfinek lógó melle van
-Ha soha nem akarja felválni a kapcsolatunkat egyikünk szülőinél se.
-Passzív
-Bunkó állat
-sport/egészség mániás
-alkoholista,lánc dohányos(társaságban, otthon napi 1 sör bele fér+2-3 szál cigi.)
Mindegy:
-haj és szem szín
23 vagyok
de ez mind változhat ha olyannal találkozok aki tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!