Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy tudatosan próbálom a 'melegségemet felerősíteni'?
Ezt elég idiótán fogalmaztam meg, de másképp nem ment.. :D
Szóval, én egy bi srác vagyok. Viszont valamiért sokkal inkább fiú partnerre vágyom komoly kapcsolat terén, mint egy lányra. Meglepő, mert oké, betudnak jönni a fiúk, ha akarom/engedem, hogy bejöjjenek, de alapvetően, ösztönösen mindig-mindenhol a lányokra koncentrálok, ezért néha úgymond kicsit erőltetnem kell a fiús dolgot, hogy utána ugyanúgy tudjam élvezni, mint a lányosat. Ennek ellenére sokkal szívesebben lennék teljesen meleg, és nem tudom megérteni, hogy miért... Valamiért sokkal egyszerűbbnek és kevésbé macerásabbnak tűnik egy ilyen párkapcsolat, mint egy csajjal.
Szűz vagyok és nem szeretnék egyből le:opni valakit akit nem is ismerek, viszont másfajta kapcsolatra nyitott korombelieket sehol sem találok..
"nem értem mire jó bármit is erőltetni"
Nyílván erőlteti, mivel jobban akar foglalkozni a fiúkkal. Ezt akarja a boldogságához.
'valamiért sokkal inkább fiú partnerre vágyom komoly kapcsolat terén,"
Nem hiszem, hogy bi vagy egyszer leszel szerelmes fiúba és többet nem fognak érdekelni a nők.
sokkal szívesebben lennék teljesen meleg, és nem tudom megérteni, hogy miért...
Mert meleg vagy :)
Meleg az aki a faxra bukik, a férfiba akar szerelmes lenni, a férfival akar élni, aki férfival szeretkezni, és csak férfival tudja elképzelni a boldogságot.
Sok meleg pasinak volt előtte nője is, amíg leesett...
És mert legbelül arra vágysz hogy pasid legyen. :)
Azért keresed ösztönösen a lányokat mert ezen a téren voltak tapasztalataid és mert a környezetedben is ezt láttad.
Még nem alakult ki benned hogy igazából meleg vagy :)
Majd kialakul, hogy mi esne jól a sexben, passzív, aktív, uni...
Szűz vagy nőkkel is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!