Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet pasimat azzal kelteni reggel a szülinapján hogy szopom a farkát? 18f
Figyelt kérdés
2016. okt. 19. 05:40
2/20 SIDLER22 válasza:
Bárcsak az én barátnőm is így ébresztene reggelente... :)
7/20 anonim válasza:
Ez kb bármelyik reggelen jo ötlet ;)
8/20 anonim válasza:
Egyszer csináltam ilyet a pasimmal, arra számíts, hogy először azt se fogja tudni mi van, és biztosra veszem, hogy mocskos mód pisilnie kell majd, szóval, ha kiszalad wc-re akkor sincs semmi baj, biztosan értékelni fogja. :D
9/20 anonim válasza:
Ha nem olyan, mint az én párom, aki egy álomszuszék és kb. lebaszna, hogy miért ébresztem fel, akkor ja, jó ötlet.. :D A párod helyében biztos örülnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!